2777
2789
عنوان

چکارکنیم فرزند زیبایی داشته باشیم

3160 بازدید | 62 پست

سلام بچه ها هرکی تجربه ای درمورد خوش رنگی وزیبایی جنین دارد بیاد بگه،من دوست دارم بچم هم سفید،بشه هم چشمای قشنگی داشته باشه ،هرکی هرچی میدونه لطفا بیاد بگه

فقــــــــــط خـــــــــــــــدا والسلام

خوردن به و سیب خوبه تو بارداری

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید با همسر زیبا ازدواج کرد چون علم قابت کرده فقط ژن تاثیر داره و هیچ غذایی نمیتونه باعث تغییر رنگ چشم و پوست شه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

هیچ وقت سیب و به و انار توی رنگ چشم و رنگ مو تاثیر نداره.فقط باعث شادابی پوست بچه میشه.

از همون شب اول بسته شدن نطفه همه چی جنین مشخص میشه رنگ مو چشم رنگ پوست و..‌

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792