2777
2789
عنوان

ی سوال بنظرتون برم دبیری بعد

126 بازدید | 12 پست

سلام وقتتون بخیر🌱

من کنکوری هستم

درسم نسبتا خوبه

_به حقوق خیلی علاقه دارم و همه میگن فن بیان و قدرت استدلال گری خوبی دارم و منطقی هستم

و تدریسمم خیلی خوبه و از درس دادن هم لذت میبرم✨

_و از یک سمت تقریبا همه هم میگن صدای خوبی دارم و برای گویندگی و مجری گری و تئاتر و خبرنگاری هم پیشنهاد داشتم:)

_برای درس خوندن هم از خانواده ام هیچ حمایتی (مادی)نمیشم و بشدت کمال طلب هستم

الان موندم

_برم دبیر بشم و در کنارش وام بگیرم و تلاش کنم موسسه کنکوری بزنم💚

یا

_برم حقوق بخونم و وکیل بشم و در آینده داخل دانشگاه تدریس کنم و همزمان دوران دانشجویی داخل اون حیطه های که پیشنهاد داشتم فعالیت کنم و خودم هزینه مخارج خودم رو تامین کنم🌚

کدوم؟؟؟

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

دبیری زودتر و راحتتر به درآمد میرسی 

ولی پرستیژ وکیل بالاتره 

من اگر خودم بودم میرفتم دبیری

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دبیری زودتر و راحتتر به درآمد میرسی ولی پرستیژ وکیل بالاتره من اگر خودم بودم میرفتم دبیری

دقیقا

فقط همون در آمد زودتر وسوسه ام می‌کنه😅

وکالت رو خیلی دوست دارم:)

موندم واقعا

من دومی رو بیشتر دوس دارم ولی اگه میترسی نرو ریسکش زیاده همون دبیری برو

خودمم:)

خیلی،اونم داخل بی ثباتی اقتصادی کشور ما⁦🚶🏻‍♀️⁩

موندم:)

من خودم بختیاری هستم عزیزم.شما آرومی ما خودمون هم آرومیم و خیلی های دیگه مون ...ولی یه سری از هم تبارهامون بچه هاشون جنگجو هستن نسبت به خیلی از قومیت ها قبول کن 

ببخشید تو تاپیک خودت پیام گذاشتم چون اون تتاپیک قفل شده بود.

من خودم بختیاری هستم عزیزم.شما آرومی ما خودمون هم آرومیم و خیلی های دیگه مون ...ولی یه سری از هم تبا ...

عزیزدل داخل همه اقوام یکسری افراد تندرو هستن

نمیشه که خودمون رو تخریب کنیم😅

نه خواهش میکنم،زنده باشین💚