2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با مادر خاستگارم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 35 پست

من آقا هستم نظرم هم صفحه قبل گفتم در خصوص خواستگار شما ولی من نه شما رو میشناسم نه چیزی بهتون برادرانه توصیه میکنم از همین داماد شما یک شری در ازدواج آینده شما ایجاد خواهد که زندگیتون نابود کنه نزارید هیچ مردی خصوصا شوهر خواهر برای شما نقش قیم نقش بزرگ‌تر و اینها ایفا کنه وظیفه اش نهایتا بره تحقیقات محلی کنه نظرش رو بگه ولی این وایب حامی گری رو شوهر آینده شما تحمل نمیکنه هر چقدر بریزه تو خودش یه جایی بدجوری به قیمت از دست رفتن زندگیتون نشون میده قبل از هر تصمیمی در مورد خواستگار در مورد این موضوع به طوری خیلی جدی اقدام کنید. 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

من آقا هستم نظرم هم صفحه قبل گفتم در خصوص خواستگار شما ولی من نه شما رو میشناسم نه چیزی بهتون برادرا ...

نمیشه تعمیم داد

شوهرخواهر من هم دقیقا قبل از ازدواج من اینجوری بود، چون اختلاف سنی داشتیم و شبیه برادر بزرگترم بود

اما بعد از ازدواج کوچکترین دخالتی نیست از ایشون

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه تعمیم دادشوهرخواهر من هم دقیقا قبل از ازدواج من اینجوری بود، چون اختلاف سنی داشتیم و شبیه براد ...

این موضوع با پسرعمو و خاله و کازین ها هم قابل حل باشه اصلا با داماد خانواده قابل پذیرش نیست مساله دخالت نیست همین نقش برادر بزرگ نقش مرد خانواده ایفا کنه بعضی وقتها از سر دلسوزی و مهربانی هم هست ولی شما از غرور اقایون خبر ندارید چقدر تو همین مناسبت خورد میشه حالا یکی به روی خودش میاره یکی نمیاره. 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

عزیزم وقتی‌ازدواج‌میکنی متوجه میشی که پدر و مادر به اندازه ی همسرت مهم هستناون دختر یا پسر توی دامن ...

پسره خودش خوبه 

حتی وقتی فهمیده مامانش اینجوریه خونشو برداشته برده یه شهر دیگه 

چی بگم والا 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

این موضوع با پسرعمو و خاله و کازین ها هم قابل حل باشه اصلا با داماد خانواده قابل پذیرش نیست مساله دخ ...

تصمیم های اخر با خودمه 

که بازم منفی هست 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

تصمیم های اخر با خودمه که بازم منفی هست

باید تصمیم اول هم با خودت باشه ولی یه چیزی دیگه تو این ماجرا درست در نمیاد چنین خانمی اگه باشه نمیره واسه پسرش سنتی زن خواستگاری کنه معمولا خودش رو تو همچین وضعیتی قرار نمیده که بیان در موردش تحقیق کنند 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎