2777
2789

دیشب تماس گرفتم با مادره خواستگارم گفتم جوابم منفیه بعدش گوشیو خاموش کردم 

امروز مامانه زنگ زده به یکی از اقوام قسمشون داده منو راضی کنن 😔من چیکار کنم 

پسره اصلا بد نیست 

مشکلم مادره شه تو تحقیقات ازش بد گفتن 

دومادمون هم میگه مگه من مرده باشم تو رو بدن به اینا

چیکار کنم 😭😭

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی میکفتن

گفتن مادره خرابه 

عمم میگه دروغ میگن دشمن زیاد دارن من پیششون بودم ندیدم 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

پدرتون نیستن؟

بابام دخالت نمیکنه 

اصلااا 

دومادت میگه مگه من مرده باشم تورو بدن ب اینا ؟! 😐

انقدر بدم میاد بهم میگن: فمینیست! من کی گفتم برابری میخوام؟! من زن سالاری میخوام. اگه اهل مطالعه هستی بهترین کتابی که خوندی رو بهم معرفی کن🩵.

دومادت میگه مگه من مرده باشم تورو بدن ب اینا ؟! 😐

بله شوهر خواهرم 

چون داداش نداشتم از اول حامی خانواده مون بوده

خب ممکنه دروغ بگن اگر پسر خوبه فرصت بده

پسره از خوب هم خوبتره 

مشکل فقط مادرشه

اولا به داماد شما ربطی نداره از همین اول اگر بخواهد حالت برادر یا پدر بگیرد قطعا با همسر آینده هر کسی باشد مشکلات جدی خواهید خورد. دوما دیگه ازدواج و خواستگار سنتی همینه طرفین عاشق هم که نشدند بگین از یه سری معیارها کوتاه میان بعدا درست بشه یه سری چیزها مطابق عرف اونها تو شما دیدند پسند کردن یه سری چیزها شما تو اونها پسند نکردید تمام. 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎