2777
2789
منم به چشم دیدم نفرین گربه گرفته

وای من یه خانواده میشناسم این آقاهه خیلی گربه میکشت بچه نبود بگیم عمدی نمیکرده خیلی هم فقیر بودن یه روز خونشون آتیش گرفت بچش تو آتیش جلو چشمش سوخت اون پسرش هم این صحنه رو دیده بود چون بچه بود دیوونه شد 😢 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما از کجا می‌دونستیم خودمونم خیلی ناراحت شدیم

بچه گربه رو شما ول کردید به امان خدا اومدید یعنی چی چه می‌دونستید شما الان خدایی نکرده بچه یه آدم بمیره بچه سه ماهش مونده باشه وسط خیابون اون بچه رو می‌ذارید به امان خدا می‌گید خودش شیر پیدا می‌کنه می‌خوره بزرگ میشه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

برگردید برید بگردید دنبال اون بچه گربه پیداش کنید بیارید وگرنه اون امشب یا خوراک سگا می‌شه یا حیوون از سرما یخ می‌کنه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه گربه رو شما ول کردید به امان خدا اومدید یعنی چی چه می‌دونستید شما الان خدایی نکرده بچه یه آدم بم ...

اخه خودش فرار کرد من از کجا میگرفتمش؟

قصدی نکردیم که

اخه خودش فرار کرد من از کجا میگرفتمش؟قصدی نکردیم که

اگر یه ظرف کوچیک شیر یا یه دونه سوسیس می‌گرفتید دستتون اون بچه به هوای اینکه بخواد اونو بخوره میومد یا یه دو ساعت وقتتونو می‌ذاشتید بالاخره یه جوری حیوونو می‌گرفتید اون حیوان تنهایی بیرون دووم نمیاره

متاسفانه اونقدر بد جلو چشامون جان داد😭💔 الان داییم خودش خیلی ناراحته

بچشو کاش پیدا کنید اون از سرما میمیره الان مامانشم نیس غذا ام‌نمیتونه بخوره 🥺🥺

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

اخه در اون حد کوچولو نیس که

بچه گربه‌ها حداقل تا ۵ ۶ ماهگی احتیاج به مادر دارند این بچه گربه هم احتمالاً خیلی سنش بالا نبوده چون الان فصل زاد و ولد کردن گربه‌هاست دیگه نهایت دو سه ماهه باشه اون نمی‌تونه از پس خودش بیرون بر بیاد

اگر یه ظرف کوچیک شیر یا یه دونه سوسیس می‌گرفتید دستتون اون بچه به هوای اینکه بخواد اونو بخوره میومد ...

اخه در اون حد بچه نیس شیر بخوره یکم از مامانش کوچیکه تر بود