وای من یه خانواده میشناسم این آقاهه خیلی گربه میکشت بچه نبود بگیم عمدی نمیکرده خیلی هم فقیر بودن یه روز خونشون آتیش گرفت بچش تو آتیش جلو چشمش سوخت اون پسرش هم این صحنه رو دیده بود چون بچه بود دیوونه شد 😢
بچه گربه رو شما ول کردید به امان خدا اومدید یعنی چی چه میدونستید شما الان خدایی نکرده بچه یه آدم بمیره بچه سه ماهش مونده باشه وسط خیابون اون بچه رو میذارید به امان خدا میگید خودش شیر پیدا میکنه میخوره بزرگ میشه
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
اخه خودش فرار کرد من از کجا میگرفتمش؟قصدی نکردیم که
اگر یه ظرف کوچیک شیر یا یه دونه سوسیس میگرفتید دستتون اون بچه به هوای اینکه بخواد اونو بخوره میومد یا یه دو ساعت وقتتونو میذاشتید بالاخره یه جوری حیوونو میگرفتید اون حیوان تنهایی بیرون دووم نمیاره
وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁
بچه گربهها حداقل تا ۵ ۶ ماهگی احتیاج به مادر دارند این بچه گربه هم احتمالاً خیلی سنش بالا نبوده چون الان فصل زاد و ولد کردن گربههاست دیگه نهایت دو سه ماهه باشه اون نمیتونه از پس خودش بیرون بر بیاد