2777
2789

چون سیمش کوتاه باید حفاظ استفاده کنم میزنم به حفاظ بوی سوختگی میاد انگار نیسوزه پلاستیکش 

صفحه ماشین ظرفشویی هم برق داره دست که میزنم برق حس میشه از چی میتونه باشه برای اولین باره استفاده میکنمش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتصالی کرده 

تماس بگیرید تعمیر کار 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب وقتی به برقه ، برق داره دیگه .منم وقتی میزنم به برق ، دست میزنم برق داره.ولی بوی سیم سوخته که میگ ...

البته مال من  قسمت استیلش برق داره (داخلش). بدنه ش نه. درش رو که می‌بندم برق نداره

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

لباسشویی منم برق داره . هرتز برقتون ضعیفه نترس برق نمیگیره ولی مراقب باش . من انقد اینجوری شدم دست میزنم ولی با پارچه ای چیزی استفاده میکنم یا دست ب قسمتی ک برق داره نمیزنم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
حفاظت باید ارت داشته باشهبرو مغازه بگو تبدیل یا حفاظ ارت دار میخوامالانم خیلی خطرناکه برق داره

نمیدونم از چیش هست 

ولی اخه ماشین لباسشویی و یخچال ها هم به حفاظ وصلن ولی چرا اونطوری نمیشن

ینی مشکل از ماشین ظرفشوییمه

بله 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه کلا ماشین لباسشویی اینجوری نمیشه برا من ماشین ظرفشوییم اینظوری

منم ظرفشویی رو میگم عزیزم .

وقتی می‌خوام روشن کنم . اگه به برق باشه ، بخوام قرص بذارم داخلش یهو دستم بخوره به استیل داخلش ، یه برق ضعیف میگیره . ولی درش رو که می‌بندم ، بیرونش برق نداره .

اگه بدنه ی بیرونیش برق داره مال شما ، خطرناکه فک کنم 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩