2777
2789

شیسیدو ...تاچا.... کلینیک .. اینا فوق العادن

اگه قیمت مناسب میخوای برایت مکس یا رویوال یا ژوت

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیسیدو ...تاچا.... کلینیک .. اینا فوق العادناگه قیمت مناسب میخوای برایت مکس یا رویوال یا ژوت

کدومشون بهترن ؟

کانال تلگرام لوازم آرایشمم ممنون میشم عضو بشین https://t.me/aylinbeauty3939

شیسیدو ...تاچا.... کلینیک .. اینا فوق العادناگه قیمت مناسب میخوای برایت مکس یا رویوال یا ژوت

عزیزم برای تقویت بافت پوست چ چیزایی خوبه؟

سرامید ک میگن تو محصولات مرطوب کننده هست؟

و اینک سرم ضد اکسیس وای ک معروف شده ضدجوشم هست؟ تاثیرش بعد چ مدت مشخص میشه؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
کدومشون بهترن ؟

۶ تایی که معرفی کردم باکیفیت هستن فقط قیمت هاشون متفاوته . بستگی به رنج قیمت مدنظرتون داره ولی تاچا بهترینه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

عزیزم برای تقویت بافت پوست چ چیزایی خوبه؟سرامید ک میگن تو محصولات مرطوب کننده هست؟و اینک سرم ضد اکسی ...

یه روتین خوب 

لایه برداری منظم اما ملایم 

محصولاتی که الفااربوتین و هیالورونیک دارن 

و ترمیم کننده و زینک

قبلا یه لیست کامل از همه چیزایی که برای تقویت لازمه نوشته بودم برای یکی از کاربرا . الانم رفتم گشتم ولی پیداش نکردم تو تاپیکام . اون خیلی کامل بود اگه پیداش کنم براتون میفرستم عزیزم الان راستش حضورذهن ندارم اون لیست رو نمیتونم دقیق بنویسم .

بله تو مرطوب کننده های خوب هست مثلا سراوی سرامید داره و برای پوست آسیب دیده عالیه و باعث تقویت سد دفاعی میشه .

اکسیس وای روی جوش هم میتونی بزنی و جوش رو هم درمان میکنه و اجازه نمیده لک بشه .

حداقل ۳ هفته باید اکسیس وای بزنید تا نتیجه کم کم مشخص بشه عزیزم

یه روتین خوب لایه برداری منظم اما ملایم محصولاتی که الفااربوتین و هیالورونیک دارن و ترمیم کننده و زی ...

مممنونم ازت مهربون جان😍

خیلی کامل توضیح دادی😍🌸

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
فدات عزیزدلم 😘❤️

🫂😍❤