2777
2789
عنوان

میشه بگیینننن چیکاااااار کنم

85 بازدید | 18 پست

سلام من یه پشت کنکوریم امسال چون رتبم اون چیزی نبود ک دلم میخواست انتخاب رشته نکردم و دانشگاه نرفتم ولی الان جوری شده ک تحمل خونه واقعا برام سخت شده از طرفی  مشکلات و بحث های خانوادگی بهمم میریزه تا حدی ک چن روز حواسم سرجاش نیست راستشو بخوام بگم از وقتی تو کنکور نتونستم موفق بیرون بیام خیلی شکسته شدم هرچیز کوچیکی از پا درم میاره  میخواستم بپرسم اونایی ک تو خوابگاهن یا تجربه دارن میشه بهم بگن من میتونم اونجا درس بخونم یا ن؟  میخوام بهمن انتخاب رشته کنم برم از اینجا میشه اونجا درس خوند؟ 

منم کنکوریم روانیم کردن 

همش میگن شوهرت بدیم راحت شیم تو هیچی نمیشی فلان تهش وام ازدواج میگیریم جهازت رو میخریم عروسی کن برو 

دخترای مردم پزشکی قبول شدن فلان تو برو کهنه بچه بشور 

سر غذایی که جلوم میزارن منت سزم میزارن 

خرجی نمیدن بهم میگن خودت رو کار کن 

دارم دیونه میشم🙂💔

انقدر گریه میکنم که نگو خیلی حالم بده خیلی

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
منم کنکوریم روانیم کردن همش میگن شوهرت بدیم راحت شیم تو هیچی نمیشی فلان تهش وام ازدواج میگیریم جهازت ...

باور کن درکت میکنم علاوه بر اینا همیشه هم سرکوفت دیگران و بچه دیگران رو بهم میزنن دیکه انگیزه ای برام نمونده حتی بع فکر خلاص شدن خودمم فکر میکنم کاش میتونستم کمکت کنم خوشگل خانوم :)  واقعا این که ببینم یکی مثل خودمم هس عذابم میده واقعا شرایط سختیه میفهممت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن درکت میکنم علاوه بر اینا همیشه هم سرکوفت دیگران و بچه دیگران رو بهم میزنن دیکه انگیزه ای برا ...

کاش میشد درخواست دوستی بدم بیشتر باهات حرف بزنم

رشته ات چیه؟!من انسانیم

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
من تجربی هستم تازه نینی سایت اومدم زیاد ازش سردر نمیارم 😂

ای خدااا 🥲🥲🥲

روزی چندساعت میخونی برای کنکور؟

من هیچیییییی نهایتش ۲ ساعت 

نه کتاب تستی خریدن برام نه اموزشگاهی میرم نه حتی پول میدن برم ترمیم معدل بزنم خسته شدم واقعا

ای خدااا 🥲🥲🥲روزی چندساعت میخونی برای کنکور؟من هیچیییییی نهایتش ۲ ساعت نه کتاب تستی خریدن برام نه ...

من راسیتش تا یه ماه پیش روزی ده ساعت والا منم پولم به کتاب نمیرسه همشو دانلود کردم از تو گوشی میخونم پول کلاسم ک ندارم 😂 

بمیرم ک سعی کن راضیشون کنی پول ترمیم رو خداقل بریزن بگو من جهیزیه نمیخوام پول ترمیممو بزنین فقط:/ 

من راسیتش تا یه ماه پیش روزی ده ساعت والا منم پولم به کتاب نمیرسه همشو دانلود کردم از تو گوشی میخونم ...

وای بخدا دریغ از هزارتومن !

خوشبحالت حداقل تو اراده داری روزی ده ساعت درس بخونی من که همونم نه 

دغدغه های فکریم زیاده

راز اینکه روزی ده ساعت میتونی درس بخونی چیه؟!توروخدا بگوشاید منم تونستم بخونم

وای بخدا دریغ از هزارتومن !خوشبحالت حداقل تو اراده داری روزی ده ساعت درس بخونی من که همونم نه دغدغه ...

من بعضی وقتا ک بی انگیزه میشم میشینم برا خودم برنامه مینویسم یکی ماهانه یکی هفتگی سعی کن برای فردات از شب قبلش برنامشو بنویسی اینی ک میگم واقعا تاثیر داره من تا یه ماه پیش ک اینجوری افسرده نشم اینجوری میخوندم  دایره ارتباطاتت با دوستات رو کم کن حین درس خوندن سمت تلگزام و فضای مجازی نرو اصلا یهو میبین چهار ساعته اونجایی و همینطور خستم میشی و چون نتونستی برنامتو انجام بدی بی انگیزه میشی 

من بعضی وقتا ک بی انگیزه میشم میشینم برا خودم برنامه مینویسم یکی ماهانه یکی هفتگی سعی کن برای فردات ...

چجوری برنامه بریزم ؟!

الان برنامه ریری درس خوندنت چجوریه ؟! مثلا این ده ساعت رو چجوری میخونی؟ دو ساعت بخونی پنج دقیقه استراحت ...دوباره؟

جز نی نی سایت و شاد برنامه دیگه ایی ندارم 🥲

اصن خیلی بی حال و بی حوصلم تنبلی میکنمم تورو خدا کمکم کن دعات میکنمم 

چجوری برنامه بریزم ؟!الان برنامه ریری درس خوندنت چجوریه ؟! مثلا این ده ساعت رو چجوری میخونی؟ دو ساعت ...

یه برنامه ک متناسب با خودت باشه هنوزم میتونی از الان تو یه رشته خوب قبول شی از روزی پنج ساعت شروع کن مثلا بگو من این ماه نصف این کتابو با تست زنی تموم میکنم من از درسای انسانی زیاد اطلاع ندارم برای روزت حداکثر چهار پنج تا درس در نظر بگیر و یه درس ازشون انتخاب کن بنویس فردا اینو تا اینجا میخونم ۴۰ تا هم تست میزنم براش نکته های تست هاتو بنویس حالا تو یه دفتر یا تو کتابت   و یه چیز مهم دیگه اخر شب مثلا از یازده تا ۱۲ ساعت جمع بندیه در طول روز از چیزایی ک خوندی از هرکدوم پنج تا یا ده تا هرچقد ک دوس داری تست انتخابی بزن ک اون روزتو جمع بندی کنی برا خودت 

یه برنامه ک متناسب با خودت باشه هنوزم میتونی از الان تو یه رشته خوب قبول شی از روزی پنج ساعت شروع کن ...

باشه عزیزم 

بنظرت بهتر نیست اول بشینم یه کتاب رو کامل بخونم بعد برم سراغ کتاب بعدی؟؟؟

درس به درس قاطی نمیکنم؟

باشه عزیزم بنظرت بهتر نیست اول بشینم یه کتاب رو کامل بخونم بعد برم سراغ کتاب بعدی؟؟؟درس به درس قاطی ...

نه بابا اصلاا قاطی نمیکنی به شرطی ک با تست یاد بگیری ینی یه درسی رو خوندی ولی تست نزدی ینی در واقع اون درسو اصلا نخوندی و زحمتات هدر رفته باشه گلم ؟  این تجربه منه تست باعث میشه مطالب تو ذهنت برای ماه هاا موندگار شه اگرم کتاب نداری از تلگرام دانلود کن کلی کتابای خوب هس منم از رو گوشی میخونم تنها نیستی :) 

نه بابا اصلاا قاطی نمیکنی به شرطی ک با تست یاد بگیری ینی یه درسی رو خوندی ولی تست نزدی ینی در واقع ا ...

تست هارو از کجا میزنی؟گوگل؟؟تلگرام ندارممم 

تست هارو از کجا میزنی؟گوگل؟؟تلگرام ندارممم

ن عزیزم مال گوگل به دردت نمیخوره توی تلگرام کتاب کنکوری رو سرچ میکنی کانال هارو برات میاره بعد کتاب های تست انسانی رو دانلود میکنی نمیتونی نصب کنی؟  

اگه نمیتونی من برات دانلود کنم بفرستم