2777
2789
عنوان

میشه بگیینننن چیکاااااار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 18 پست

عزیزم من تو این چیزا سر رشته ندارم اما فقط میتونم یه چیز بهت بگم اینکه هر کاری که میکنی پا پس نکش و نا امید نشو چون قطعا اگه خانواده پولداری نداشته باشی باید درس تو بخونی و راه دیگه ای نداری حتی اگه صد بار دیگه ام قبول نشدی یا مشکلاتی مثل همین درگیری با خانواده برات پیش اومد من واقعا دیدم کسیو که بخاطر همین موضوعات و حرف خانواده درسشو ول کرد و چند سال بعد ازدواج کرد الان از خانواده همسرش از خودع همسرش از همه سزکوفت میخوره به همه اینا فکر کن که حداقل اگه یه روزی ازدواج کردی وقتی از بچت پرسیدن مامانت چیکارس با افتخار بگه دکتره مهندسه یا هر چیزی 

و اینم بدون که همه ی این سختیا یه روزی میگذره و تموم میشه و تهش تو باید موفق بشی چون هیچکس گردن نمی گیره که باعث شد تو نتونی درس بخونی یا موفق شی حتییییی خانوادت 

عزیزم من تو این چیزا سر رشته ندارم اما فقط میتونم یه چیز بهت بگم اینکه هر کاری که میکنی پا پس نکش و ...

مرسییی ازتتتت بخاطر حرفای قشنگتت 😊❤ واقعا حالنو خوب کردییی امیدوارم به هرچی تو دلته برسییی 💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم مال گوگل به دردت نمیخوره توی تلگرام کتاب کنکوری رو سرچ میکنی کانال هارو برات میاره بعد کتاب ...

ممنونم عزیزم نصب میکنم حالا اینجور شماهم اذیت میشی 🥲

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...