2777
2789

(خاله م دوبار ازدواج کرده و طلاق گرفته 

هردو بارم با اینکه اون آدما پولدار بودن ولی خسیس بودن براش عروسی نگرفتن) 

روز عروسی و بعد از اون می‌گفت زشت شده بودی 

یا یکی از خواهر شوهرام می‌گفت زشت شدی آرایشگاه نمی رفتی  بهتر بود

حالا عکسای عروسی خودشو ک دیدم شبیه جن بود لنز سبز گذاشته بود حساسیت داشت چشماش قرمز دندونا زرد سایه بنفش رژلب صورتی 

من اعصابم بهم ریخت سر این حرف و چقد به شوهرمم غر زدم ولی بعد که عکس و فیلمایی که با گوشی یا آتلیه بود رو نگاه می کنم می بینم چقد اون روز خوشگل و ناز بودم

و بقیه هم همین نظر رو داشتن

یعنی میخوام بگم روز عروسیتون به حرف کسی توجه نکنید حسود زیاده 

شماهم از این تجربه ها داشتین؟ 

خاله ام اینقد بدجنس و حسود

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش بفهمن با حسادت فقط خودشون داغون میشن

شماهم از این به بعد دیدیش بگو چقدرر همه روز عروسیم از آرایشم تعریف کردن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خاله من عقد دختر خالم خودشو کشت. یه تالار بزرگ گرفت. کل فامیل رو دعوت کرد. از یه عروسی بیشتر خرج‌کرد

بعدش زنعموی مامانم اومد انقد تیکه انداخت که غذا اینجوری بود‌. شیرینیا خوب نبود و اینا

عقد و نامزدی دختر خودش یه آبروریزی ای شد. بچه هارو دعوت نکردن. حتی دخترخالم که خودش بچه داره ‌. نصف فامیل هم بخاطر بچه هاشون نرفتن...

بالاخره عروسی گرفته یا نه؟!

یجا گفتی دوبار شوهر کرد خسیس بودن عروسی نگرفت

بعد گفتی عکسای عروسیه خودش عین جن شده بود

اگه عروسی نگرفته میگفتی عیب نداره باز یه عروسی گرفتن برام که برم آرایشگاه اصلا زشت بشم به نظر حسودا، که چند وقت دیگه نرم عقده ی عروسی نگرفتنمو و خساست شوهرامو سره بقیه خالی کنم!

با ابله بحث نمیکنم