2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلا بدر نمیخوره من که با همون لباس خونه میخوابم چه کاریه اخه

حالا تمتم مشاورها تاکید دارن استفاده. کنید الته مساورهای این کانالها تلگرامی ..من حیفم میاد پولم رو بدم به این چیزا ..نمیدونم شایدم استباه میکنم

من خیلی علاقه مندبه لباس خواب ولباس ز..ر هستم

فک کنم یکی ازدلایل ازدواجمم همین بود

زیادم دارم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
واقعا ..در سال چن بار عوض میکنی

الان که عقدم .. ولی تو ماه 2-3 عوض.. 

کلن لباس خواب و لوازم وارایش ولاک ولباس زیاد میخرم (:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
من به سرم زد برم بخرم.گفتم فردا خیانتی چیزی پیش اومد نندازم تقصیر لباس .....اخرشم رفتم جا ادویه ای خ ...

خخخ

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
من به سرم زد برم بخرم.گفتم فردا خیانتی چیزی پیش اومد نندازم تقصیر لباس .....اخرشم رفتم جا ادویه ای خ ...

بخراستفاده کن

من ۱۷ساله مزدوجم ازاول عروسی تاالان فقط وقتی مریضم یاعصبی ام یاخییلی خسته باشم نمیپوشم

البته میگم خودم علاقه دارم زیاااد

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز