2789
بخراستفاده کن من ۱۷ساله مزدوجم ازاول عروسی تاالان فقط وقتی مریضم یاعصبی ام یاخییلی خسته باشم نمیپوش ...

اتفاقا خوبه یه زن شاداب باشه به خودش اهمیت بده به نظرم تو روحیه مرد خیلی تاثیر گذاره

لطفا یکی جواب بده.من تو هفته 5بارداریم امروز صبح سایتوتیک یکی زیر زبون و یکی واژن گذاشتم بعدیارو هر ۲ساعت به ۲ساعت داخل واژن گذاشتم تا الان که ساعت ۱۱/۵هستش ۳تا داخل واژن گذاشتم نه حالت تهوع دارم نه استفراغ فقط رفتم دستشویی چند قطره خون اومد دیگه نیومد دوتا دیگه دارم که باید تو ۴ساعت اینده داخل واژن بذارم.چیکار کنم؟پس کی خونریزیم شروع میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا خوبه یه زن شاداب باشه به خودش اهمیت بده به نظرم تو روحیه مرد خیلی تاثیر گذاره

آره

شوهرمن اهل ابراز وگفتن نیست ولی ازتوی چشمش میفهمم دوس داره😜

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
حالا تمتم مشاورها تاکید دارن استفاده. کنید الته مساورهای این کانالها تلگرامی ..من حیفم میاد پولم رو ...

مشاورهای ایران همونا هستن که میگن فقط زن باید شوهر رو نگه داره همونا که همیشه زن رو در نگرانی و ترس از دست دادن شوهر نگه میدارن همونا که به خیلی از این خانومای نینی سایتی که خیانت دیدن گفتن یه چیز طبیعیه....

این حرفا مسخرست همه چیز دو طرفست

من با شیک پوشی اونم دو طرف موافقم و لباس خواب هم گاهی بپوشه ادم قشنگه .. اما واقعا کی میاد هرشب و هر صبح عوض کنه؟؟؟؟ اونم این لباسای خونگی ما خانوما که خودش خلاصه و راحته 

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@
من اصلا نمی تونم با لباس خونه بخوابم، خونه پدری هم بودم همیشه لباس خواب داشتم جنس خوب میگیرم سالی د ...

منم با لباس تو خونه نیستم البته. تاب شلوارکی چیزی میپوشم اما از این ساپورتیها ...طرح پرستاریها و...چریکیها و...هزاران مدل که اومده میگم کسی میخره

مشاورهای ایران همونا هستن که میگن فقط زن باید شوهر رو نگه داره همونا که همیشه زن رو در نگرانی و ترس ...

منم میگم خیانت ربطی به لباس خواب نداره اصلا

خدانکنه کسی بخادخیانت کنه هیچ منطقی حالیش نیس

بنظرم به علاقه وحس وحال زن هس من اکثردوستام نمیپوشن ولی خودم همیشه علاقه مندبودم

مث خیلیاکه مثلا به خریدمانتوزادعلاقه دارن

البته من خودمم هرشب نه ولی بیشتراوقات چرا

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
منم میگم خیانت ربطی به لباس خواب نداره اصلا خدانکنه کسی بخادخیانت کنه هیچ منطقی حالیش نیس بنظرم ...

هر شب هم که باشه دیگه. از چشم میفته والبته ممکنه به یه عادت خوب تبدیل بشه

هر شب هم که باشه دیگه. از چشم میفته والبته ممکنه به یه عادت خوب تبدیل بشه

آره ولی خب بهتره بنظرمنم هرشب نباشه تاجذابتربنظربیاد😉