2777
2789
عنوان

بنظر من

119 بازدید | 10 پست

تجربه دوست پسر داشتن بهتر از ازدواج تو سن کمه الان تو فامیل ما همه ۱۳سال تا ۱۵ عقد میکنن بچه اوردنشون ۱۴/۱۵/۱۶ ساله ولی دیگه راه برگشت ندارن ولی اگه رابطه دوستی راحت میتونن جدا بشن 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

ازدواج تو اون سن که خیلی بده ولی لین که هر روز دستمتل کاغذی یه پسرم باشی اون بدتره 🤦‍♀️

دستمال کاغذی نیست تو تجربه کسب میکنه ولی باید مراقبت کنی ک اسیب نببینی 

خانوادما ازدواج تو سن کم خوب میدونن میگین بهتره و دوست پسر داشتن بد میدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستمال کاغذی نیست تو تجربه کسب میکنه ولی باید مراقبت کنی ک اسیب نببینی خانوادما ازدواج تو سن کم خوب ...

ازدواج گفتم تواوسن سن اسیب زا استش ولی دلیل نمیشه بریم سراغ دوست پسر

تو هرکاریم کنی بازم ضربه بازی با احساسات ضربه خیانت ضربه استرس اضطراب ودرنهایت کنار انداختنت و..... رو میبینی چون طرف هیچ تعهدی نسبت بهت نداره وشنا هم نمیتونی چیزی بگی 

شما تو اون سن ازدواج نکن میتونی از ۲۰ سالگی به بعد ازدواج کنی ولی نباید اون دوران رو مثل یه دستمال کاغذی سر کنی عزتت رو حفظ کن 

ازدواج گفتم تواوسن سن اسیب زا استش ولی دلیل نمیشه بریم سراغ دوست پسرتو هرکاریم کنی بازم ضربه بازی با ...

من خودم الان ۱۹ ولی قصد ازدواج ندارم این تجربه ها به نرور باعث میشه کمتر قلبت اسیب برسونه من از ۱۳ سالگی با مسر ارتباط داشتم کاملا الان عاقلم و شاید اوایلش اسیب دیدم افسرده شدم ولی الان دیگه ب ک ی ر مم نیست

من خودم الان ۱۹ ولی قصد ازدواج ندارم این تجربه ها به نرور باعث میشه کمتر قلبت اسیب برسونه من از ۱۳ س ...

این اسیب توهر سنی ممکنه اتفاق بی افته من تو۴۴سالشم دیدم

نظرت درباره صیغه موقت چیه؟

نه صیغه خوب نیستت

چرا؟?دلیلش رو میتونی بگی؟؟میدونستی  توصیغه درقبال استفاده از چه جنسی یا عطفی بهت مهریه تعلق میگیره وحتی زمانش ر وبرات مشخص میکنند تا یهوقت یه دیفعه ای پسره نزاره بره 

چرا؟?دلیلش رو میتونی بگی؟؟میدونستی توصیغه درقبال استفاده از چه جنسی یا عطفی بهت مهریه تعلق میگیره و ...

من تاحالا  رابطه نداشتم حتی سطحی هرچی بوده عاطفی بوده بعدشم بدون اجازه پدر نمیشه 

من خودم حس خوبی بهش ندارم

من تاحالا رابطه نداشتم حتی سطحی هرچی بوده عاطفی بوده بعدشم بدون اجازه پدر نمیشه من خودم حس خوبی بهش ...

متاسقانه جامعه ما رابطه نامشروع رو به مشروع ترجسح میده 

تازه مگه صیغه فقط جنسیه ؟خودتون توافق مسکنید درهمون حد عاطفی باشه یا نه

در کل من نه صیغه رو قبول دارم ونه داشتن دوست پسر

متاسقانه جامعه ما رابطه نامشروع رو به مشروع ترجسح میده تازه مگه صیغه فقط جنسیه ؟خودتون توافق مسکنید ...

من خودم دوست ندارم کلا....ـ