2777
2789
پس یه بار دیگه شانس خودمو امتحان میکنم من از نهایی میترسم یازدهم 😭

وای ن خیلی راحته فقط اراده کن و بخون از هیچی نترس ب نشدن فکر نکن قطعا چیزی ک میخوای میشه

تیکر بارداری نیست!

این همه درس خوندیم الان به کجا رسیدیم الان با مدرک دانشگاهی نشستم دارم تو درسای بچه هام بهشون کمک میکنم و اشپزی و خونه داری میکنم خیلی ها هم تو بهترین دانشگاه و رشته ی مورد علاقه شون درس خوندند ولی کار غیر رشته دانشگاهی دارند. پسرم هفتمه رفته به معلم ریاضیش گفته این مسئله ها که به ما یاد میدید کجای زندگیتون به دردتون خورده بیچاره معلمش مونده جواب بده و گفته ولش کن درستون را بخونید. زندگی با درس و بدون درس هم ادامه داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی که درس نیست 

برو یه حرفه یاد بگیر دو برابرش درمیاری پول 

طرف سیکل داره ماهی۷۰تومن درمیاره از ارایشگاهش

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

به نظرتون بهمن برم دانشگاه و در کنارش برا کنکور بخونم میشه

نمیدونم حقیقتش بستگی ب توانایی خودت داره ولی من اگ بخوام طبق خواهر خودم بگم تا ۴ و۵ بعدازظهر دانشگاه بود درسای دانشگاه ب کنار میومد خونه خیلی خسته بود تو همچین شرایطی بنظرم نمیشه درس خوند 

ولی بازم خیلیارو دیدم در کنار دانشگاه برا کنکور خوندن

تیکر بارداری نیست!

ولی ارزش نداره که فکر کنی کاش بمیرم 

من یک دوستی دارم فقط واسه اینکه امیدوارم

بشی و کمکت کنه تعریف میکنم 

ایشون پنج سال پشت کنکور موند و درس خوند تا پزشکی قبول شد 

تازه نمره دیپلمش هم بیست بود 

به ما نشون داد و راست می‌گفت 

همین پنج سال پشت کنکور موندن هم خودش یکسری جریانات داره 

فامیل ها بعد دو سال همش بهش میگفتن چرا اینقدر درس میخونی و پشت کنکور میمونی ؟ اونم پنهونی درس میخواند و آخرش بورسیه روسیه شد 

یک دخترخاله هم دارم یکسال واسه دانشگاه فرهنگیان خوند نیاورد اما دوباره تلاش کرد

تلاش که میگم واقعا تلاش بود 

از بیست و چهار ساعت 

بیست و پنج ساعتشو به کوب درس میخواند

گفت اگر باز قبول نشدم دوباره می‌خوندم 

الآن ترم اول دانشگاه فرهنگیان هست 

عزیزم بنظرم باید اول هدفتو مشخص کنی 

آدم بی هدف هیچوقت نمیتونه تمرکز داشته باشه و درس بخونه

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔