2777
2789

منم ۲۱ساله جدا شدم هنوز نتونستم فرد مورد نظرم رو پید کنم.یا رل بزنم بقول امروزی ها واسم دعا کنید 

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کاربری از شهریور دراختیارمنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امضاتون ناراحت کننده هست . ارزش شما این نیست 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بابا به سن و سال نیست گاهی نمیخواد بشه،من یه برادر شوهر دارم الان سه ساله خاستگاری میریم واسش هربار یه چیزی باعث میشه جور نشه،تازه چن روز پیش یه خاستگاری رفت در حالی که همه انتظار داشتیم بازم نشه ولی جواب مثبت داد

اسی اقاهست....

آهان فکر کردم خانمه البته خیلی هم تغییر نکرد 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

عجب اکثر خانما و آقاها تو انتخاب دوم میمانند.نا امید میشن دیگه آقا نمیدونستم!!!!  چرا واقعا دخترای کم سن با مردای بزرگتر از پدرشون رل میزنند یا همخونه میشن

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

2790