2777
2789
پانکچر یکم کم  درد داره،،بنظرم بیشتر درداش روحیه

اره موافقم استرس اینکه باردار نشی بیشترین دردشه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا آخر عمر باهامونه،،،،فقط اوج و فرود داره،،،،تا آخر عمر باید ورزشکار باشم! و لاغر بمونم😤

منم پی سی او هستم شکر خدا با دارو و عکس رنگی بعد هفت دوره جواب گرفتم 

شمام نگران نباش چرا از الان به فکر ای وی اف هستی 

اره دقیقا.دکتر به من گفت قهوه و نسکافه و شکلات و فست فود رو کاملا حذف کن.سردیجات نخور گرمی بیشتر بخو ...

قهوه نخوریم چرا من خیلی میخورم😕

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
نه من شنیدم مثل ازمایش اسمیر ،رمانش کوتاه تر

پانکچر بیست دقیقه تو اتاق عمل بیهوشی داره،،اونیکه شنیدی واسه انتقال جنینه که مثل معاینه میمونه،،انقدر امپول میدن که دیگه جایی واسه زدن وجود نداره که تزریق بشه

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
منم پی سی او هستم شکر خدا با دارو و عکس رنگی بعد هفت دوره جواب گرفتم  شمام نگران نباش چرا از ا ...

راستش توی یکی از کامنتها خوندم آی وی اف، و نمیدونستم چیه،  گفتم ببینم چیه. منم pco دارم و 28 سالمه

خدایا ، نی نیمو حفظ کن

منم کلی از این کاررا کردم ولی اخرشم به روش طبیعی باردار شدم تا خدا نخواد کاری نمیشه کرد البته یه خانمی تو کلینیک ناباروری یه دستوری بهم داد اجراش کردم باردار شدم همیشه دعاش میکنم

راستش توی یکی از کامنتها خوندم آی وی اف، و نمیدونستم چیه،  گفتم ببینم چیه. منم pco دارم و 28 سا ...

برای درمان چی کار کردین تاحالا؟منم دارم خسته شدم دیگه

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤
منم کلی از این کاررا کردم ولی اخرشم به روش طبیعی باردار شدم تا خدا نخواد کاری نمیشه کرد البته یه خان ...

چه دستورییییی بگوووووووووووووووووو😢

خدایا ، نی نیمو حفظ کن
برای درمان چی کار کردین تاحالا؟منم دارم خسته شدم دیگه

دکتر بهم متفورمین داده، روزی یکی😩پیاده روی و ورزش هم میکنم، مراقب تغذیه هم هستم

خدایا ، نی نیمو حفظ کن