2777
2789
پانکچر بیست دقیقه تو اتاق عمل بیهوشی داره،،اونیکه شنیدی واسه انتقال جنینه که مثل معاینه میمونه،،انقد ...

منم تمام مراحل را گذراندم فقط انتقال را انجام ندادم ،میخوام ته دل این بنده خدا خالی نشه اول راهی  

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دستورییییی بگوووووووووووووووووو😢

عزیزم من تنبلی شدید بود فقط با وزن کم کردن ,والان هم پیاده روی حداقل سه روز در هفته وضعیتم عالیه ولی به محض تپل شدن برمیگرده 

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
چی بود دستورشون؟

ببینید گز انگبین اصل از گز فروشی ها میگیرین یه کم گرونه ولی ارزش داره از روز اول که پریود میشین یک روز درمیون صبح ناشتا با اب جوش یه کم قاطی میکنین خودتون و همسرتون میخورید و تا اخرین روز اقدام اون ماهتون این کارو ادامه میدید انشالله بچه دار میشید و به احتمال زیادم پسر میشه اگر شدید دعام کنین

منم تمام مراحل را گذراندم فقط انتقال را انجام ندادم ،میخوام ته دل این بنده خدا خالی نشه اول راهی &nb ...

انشالا بزودی انتقال میدی و مثبت میشه،من که دیگه یه بسته دارم و قصد انتقال ندارم،،فعلا ورزش و رژیم ادامه بدم اگه نشد میرم انتقال واقعا خسته ام هنوز جای امپولاش خوب نشده درد میکنه

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
ببینید گز انگبین اصل از گز فروشی ها میگیرین یه کم گرونه ولی ارزش داره از روز اول که پریود میشین یک ر ...

من دارمش ولی نمیدونم اصله یانه تز کجا بفهمیم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
انشالا بزودی انتقال میدی و مثبت میشه،من که دیگه یه بسته دارم و قصد انتقال ندارم،،فعلا ورزش و رژیم اد ...

نمیشه انتقال بدم کلا کنسل شد

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم
قبل از اقدام ب بارداری pcoچ علایمی داره دوستان؟ اقدام ک کردین نشد.قبلش چجوری بودین؟من نرفتم تا حالا ...

من که موهای زائد صورت و گردن، جوش صورت، نامنظم شدن پریود،،،تغییر خلق و خو...و و و و،،،،علائم دیگه ای هم هست 

خدایا ، نی نیمو حفظ کن
من که موهای زائد صورت و گردن، جوش صورت، نامنظم شدن پریود،،،تغییر خلق و خو...و و و و،،،،علائم دیگه ای ...

اها.ممنون.انشاله ک زود زود خوب بشیو مامان نی نی های تپل مپل

خداروشکر که دارمت❤❤💙
هیچوقت نمیتونی انتقال بدی؟جنین تشکیل شد؟

جنین دارم کلی هم دارو مصرف کردم رفتم نوبت انتقال برام بزنن تو سونوگرافی گفت اندومترم نا منظمه باید هیستروسکوپی بشم ،یه هفته بعدش هم دکتر گفت چسبندگی شدید گرفتم دیگه امکانش نیست   مگه معجزه بشه