روزی چقدر درس خوندید از اول دانشگاهبیش از حد سخته یا ن با خوندن روزی ۳ ساعت میشه قبول شد؟سلامت روانی ...
عزمزمه من بعد قبولی دعوت ب مصاحبه شدم و بعد از اون پزشکی قانونی برای عدم اعتیاد آزمایش گرفتن ...من والا بوده روزی ۱۲ساعت هم خوندم اما از اونجایی ک این اواخر دوتا بچه کوچیک داشتم تقریبا ساعت۱۱شب میخوندم تا۵یا۶صبح..ببین رشته حقوق فراره. باید چن بار بخونی ک متوجه بشی.این نیست با ی دور خوندن بگه دیگه همه چی حله ن.البته آدما فرق میکنن ولی درکل سخته و باید هرروز مطالعه داشته باشی وگرنه از دستت در میره ..با روزی ۳ساعت شروع کنی خوبه اما اینکه ساعتتو هرروز بالاتر ببری عالی میشه و قبول میشی چرا ک ن ...بله من منبع داشتم .منبع معتبر بگیر خیلی تاثیر داره مخصوصا اینکه چاپ جدید باشه
قضیه سلامت روان رو خیلی نگرانم مدارک پزشکی چی گرفتن چی خاستن میفرستن دکتر یان
ن عزیزم جایی نفرستادن .از نظر من ک فرمالیته هم بود .جدی نمیگیرن..ببین عزیزم من متوجه حرفت نمیشم ک میگی سلامت روان!!
اما در کل حقوق ی رشته ای هست ک اگ بخوای وارد کارش بشی همینجوریم تنش داره فک کن همه جور پرونده ای میخواد بهت بخوره و باید منتظر این باشی ک همه چی هم بشنوی از من ب شما نصیحت اول باید خودتون فردی آروم و با اعصاب و روان کاملا متمرکز وارد این حیطه بشید چون ممکنه ک بعدا اذیت بشید