2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینجا بپرس عزیزم

روزی چقدر درس خوندید از اول دانشگاه

بیش از حد سخته یا ن با خوندن روزی ۳ ساعت میشه قبول شد؟

سلامت روانی فرد خیلی مهمه ؟ینی می‌فرستند دکتر یا ن

چون خودکشی داشتم تو سیستم بیمارستانی بزنی می‌اد بالا

منع آزمون نمیشم؟؟

روزی چقدر درس خوندید از اول دانشگاهبیش از حد سخته یا ن با خوندن روزی ۳ ساعت میشه قبول شد؟سلامت روانی ...

عزمزمه من بعد قبولی دعوت ب مصاحبه شدم و بعد از اون پزشکی قانونی برای عدم اعتیاد آزمایش گرفتن ...من والا بوده روزی ۱۲ساعت هم خوندم اما از اونجایی ک این اواخر دوتا بچه کوچیک داشتم تقریبا ساعت۱۱شب میخوندم تا۵یا۶صبح..ببین رشته حقوق فراره. باید چن بار بخونی ک متوجه بشی.این نیست با ی دور خوندن بگه دیگه همه چی حله ن.البته آدما فرق میکنن ولی درکل سخته و باید هرروز مطالعه داشته باشی وگرنه از دستت در میره ..با روزی ۳ساعت شروع کنی خوبه اما اینکه ساعتتو هرروز بالاتر ببری عالی میشه و قبول میشی چرا ک ن ...بله من منبع داشتم .منبع معتبر بگیر خیلی تاثیر داره مخصوصا اینکه چاپ جدید باشه

عزمزمه من بعد قبولی دعوت ب مصاحبه شدم و بعد از اون پزشکی قانونی برای عدم اعتیاد آزمایش گرفتن ...من و ...

قضیه سلامت روان رو خیلی نگرانم مدارک پزشکی چی گرفتن چی خاستن میفرستن دکتر یان

قضیه سلامت روان رو خیلی نگرانم مدارک پزشکی چی گرفتن چی خاستن میفرستن دکتر یان

ن عزیزم جایی نفرستادن .از نظر من ک فرمالیته هم بود .جدی نمیگیرن..ببین عزیزم من متوجه حرفت نمیشم ک میگی سلامت روان!!

اما در کل حقوق ی رشته ای هست ک اگ بخوای وارد کارش بشی همینجوریم تنش داره فک کن همه جور پرونده ای میخواد بهت بخوره و باید منتظر این باشی ک همه چی هم بشنوی از من ب شما نصیحت اول باید خودتون فردی آروم و با اعصاب و روان کاملا متمرکز وارد این حیطه بشید چون ممکنه ک بعدا اذیت بشید

ن عزیزم جایی نفرستادن .از نظر من ک فرمالیته هم بود .جدی نمیگیرن..ببین عزیزم من متوجه حرفت نمیشم ک می ...

میشه درخواست دوستی رو قبول کنی سلامت روان رو واضح تر توضیح بدم شاید اینجا آشنا ببینه

عزمزمه من بعد قبولی دعوت ب مصاحبه شدم و بعد از اون پزشکی قانونی برای عدم اعتیاد آزمایش گرفتن ...من و ...

سلام میشه لطفاً بگید تست اعتیاد شامل چه چیزهایی بود مثلا THC هم بود