2777
2789
عنوان

من زشتم

477 بازدید | 46 پست

راسش اینو تازه فهمیدم چون قبلا فکر میکردم قیافم خوبه حالا میفهمم دلیل اینکه کراشم بهم گفت نه اونم چند بار از قیافم خوشش نیومده البته اینو حدس می‌زنم مطمعن نیسم

چجوری با این قضیه کنار بیام ؟

چون که یک ادمی نخواستت دلیل به زشت بودن نیست این حس نرماله ادم وقتی کسیو دوست داره جواب منفی میگیره از خودش ایراد میگیره مطمئن باش روزی کسی تو زندگیت میاد انقدر عاشقته زیبایی تو فقط به چشمش میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن خیلی قبل تو همین نی نی سایت عکس گذاشتم خیلی ایراد گرفتن ازم

دختر تو مگه برای دل بقیه زندگی میکنی بیخیال حرف مردم الان این همه میرن صورت میکوبن تهش باز میگن خوشگله ولی عملیه ماهم پول داشتیم فلان بودیم نچرال خوبه هرکاری کنی بازم ادم پیدا میشه که ایراد بگیره خودتو دوست داشته باش تو قشنگی خیلی قشنگ

کسی که خوشگل باشه اکثرا میگن

نه خیلیام از روی حسادت نمیگن

هرچقدر به تعریف یا تخریب های بقیه وابسته باشی زندگی همونقدر برات تلخه، خودتو دوست داشته باش

این حس بدتو درک میکنم اما مگه ما چقدر زنده‌اییم که بخوایم از خودمون بدمون بیاد؟

بخاطر حرف کسایی که امروز توی زندگیتن و فردا نیستن خودتو ناراحت نکن اصلا، بگو همینی که هست هرکی دوس نداره میتونه نگاه نکنه.

🗝
دختر تو مگه برای دل بقیه زندگی میکنی بیخیال حرف مردم الان این همه میرن صورت میکوبن تهش باز میگن خوشگ ...

اینا روحیه ی الکیه اینو نگیم چی بگیم حس میکنم کراشمم به خاطر قیافم پسم زدالبته من تو نگاه اول خیلی پیشنهاد میگیرم هر جایی میرم خیلی از پسرا بهم پیشنهاد میدن

نه خیلیام از روی حسادت نمیگنهرچقدر به تعریف یا تخریب های بقیه وابسته باشی زندگی همونقدر برات تلخه، خ ...

قبلا تو نی نی سایت عکس گذاشتم خیلیا ایراد گرفتن دیگه اینجام که منو نمیشناسن دروغ بگن