2777
2789
عنوان

من زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 46 پست
حیلی نظرای بدی دادن در مورد چهرم

چند سالته

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۵

خب اگر فکر میکنی زشتی

به اندامت برس به تیپت برس 

به چیزای دیگه ایم مردم توجه میکنن به جز اون چهره تنها

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

اندام و تیپم خوبه ولی چهره مهمتره

اهان 

خب اگر فکر میکنی زشتیبه اندامت برس به تیپت برس به چیزای دیگه ایم مردم توجه میکنن به جز اون چهره تنها

ولی از خودم خجالت میکشم چرا رفتم بهش چند بار گفتم اونم پسم زد چرا یه درصدم احتمال ندادم که از چهرم خوشش نیومده چرا خودمو خورد کردم 

ولی از خودم خجالت میکشم چرا رفتم بهش چند بار گفتم اونم پسم زد چرا یه درصدم احتمال ندادم که از چهرم خ ...

میشه ببینمت؟

نه واقعا نمیشه عزیزم ببخشید

خب چهره سلیقه ای اصلا 

بعدم خب دیگه کاریه که شده 

الان عزداری کنی براش درست میشه

اخرش به ی دلیلی ردت کرده..ممکن بود برا اخلاقت ردت کنه یا هزار چیز دیگ۶ 

اونوقتم ناراحت میشدی

ولی از خودم خجالت میکشم چرا رفتم بهش چند بار گفتم اونم پسم زد چرا یه درصدم احتمال ندادم که از چهرم خ ...

شما اگه جز زیباترین ها هم باشی با این شیوه ی درخواستت از کسی که خوشت اومده باز احتمال پس زده شدنتون بالا بود..چون فطرت مرد جوریه که هرچه خانومی سهل الوصول تر باشه کمتر جذبش میکنه و شما نه یک بار بلکه چندبار این اشتباه و کردین.و برعکس خانوم‌هایی هستن که از نظر ظاهری در سطح خیلی معمولی قرار دارن اما چون خودشون دست بالا و دست‌نیافتنی جلوه میدن، در نظر آقایون جذاب و خواستنی به چشم میان

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
شما اگه جز زیباترین ها هم باشی با این شیوه ی درخواستت از کسی که خوشت اومده باز احتمال پس زده شدنتون ...

نه بابا زیبا باشی کارت راه میفته البته من خیلی پیشنهاد میگیرم هر جا میرم تو نگاه اول میان پیشنهاد میدن