2777
2789
عنوان

سال 1500شده🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 543 پست
😂تو از ما هم دیوونه تری

دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید   بله دیگه 🤣🤣🤣🤣

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید بله دیگه 🤣🤣🤣🤣

جووون شعرتو بخورم شاعر کی بودی تو 😂شاعرم شعر گوشارام اوزمنن سول ایاغام گالخار دیر گوزنن 😎😂

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236

جووون شعرتو بخورم شاعر کی بودی تو 😂شاعرم شعر گوشارام اوزمنن سول ایاغام گالخار دیر گوزنن 😎😂

شاعر شومام  بیب  😁😁😁😁🤪

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

در حالی که دارم هق هق میکنم و قلبم مچاله شده میگم کاش حداقل قبل مرگم یه روز آروم داشته باشم💔

کلا هر چقدر سعی میکنم مثبت زندگی کنم پیشرفت کنم به بقیه مشاوره خوب میدم و برای همه خوب میخوام

در مقابلش از همون چیزی که میترسم و بدم میاد برام اتفاق میفته

نمیدونم چرا با اینکه همیشه از خدا میخواستم این اتفاق نیفته افتاد

نمیدونم چرا با منی که باهمه مهربونم مهربون نیست😕😕💔

هیچ وقت فکر نمیکردم تو ۲۳ سالگی با ارشد روانشناسی درست موقعی میتونم در جایگاه یه تراپیست باشم انقدر جدی به خودکشی فکر کنم

من همونی م که تک تک لباس عیدامو خریده بودم فیلر لب و چونه و ترمیم ناخن و اصلاح ابرو رفتم امروز

الان با تموم وجودم دلم میخواد این بهارو نبینم

ببخشید اگه ربطی به موضوع تاپیک نداشت🥺💔

اوزیم شاعرم باخ

حیدربابا آییییی حیدربابا دونیا قشح دونیادی دینگ دینگ

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞