2777
2789
عنوان

سال 1500شده🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 543 پست

تا ک بودیم نبودیم کسی  کشت ما را غم بی هم نفسی   تا ک رفتیم همه یار شدند   تا ک خفتیم همه بیدار شدند   قدر آن شیشه بدانیم ک هست   نه دران موقع ک افتاد و شکست   

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از اینکه به تاپیک ۹۷ سال پیش اومدی پس مغزت مشکل داره هیچ حرفی با آدم ک. ص. خل ندارم ، از اینکه مرد ...

شستی گذاشتیش کنار که..😂

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

حرفم نمی یاد حقیقتش!

فقط امیدوارم پسرم زندگی خوبی واسه خودش رقم زده باشه:)

از تک تک لحظاتش بهترین بهره رو ببره و براش بهترینارو ارزو میکنم :))))

قلب مامان ، جون و عمر مامان ، همه کس مادر بدون دیوونه وار عاشقتم پسرم 

همینطوری ک دارم برات بداهه مینویسم و اشکم از چشم راستم سر میخوره تا زیر گلوم و گونم رو رد میندازه و ب صدای نفسات ک با چکه اب حموم درامیخته شده گوش میدم میخام بگم لذت ببر مامانم زندگی کن و بی اهمیت ب حرف مردم و فکر فردا و دیروز

فقط لذت ببر هر چیزی ک خوشحالت میکنه رو انجام بده جون من و میدونم مادرخوبی نبودم برات متاسفم پسرکم

۱۴۰۱/۱۲/۲۱ مسافر شیراز . نشون ب اون نشون ک خونه بچگیات سبزه

داشتم فکر میکردم همه ما ۹۷ سال دیگه استخونامونم پودر شده همون طور که آدم‌های سال ۱۳۰۰ شدن، زمان مثل برق و باد داره میگذره کاش و ای کاش قدر عزیزانمون و همه آدمهایی که به نحوی برامون کاری کردن بدونیم قدر نشناسی خیلی بده کاش وقتی نیستیم هم گاهی به یادمون یه فاتحه ای بخونن نه اینکه تا اسممون اومد همه بگن خوب شد مرد

@dey_mahi @_melikam_ به خودم رفیق تاپدم از شما دیوونه تره 😂پیر شدید کصخولا

بیا وسط هله هله هله 💃💃💃💃 جونی جوونم بیا دردت ب جوونم 🤪🤪😁🤣🤣😁😃

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

بیا وسط هله هله هله 💃💃💃💃 جونی جوونم بیا دردت ب جوونم 🤪🤪😁🤣🤣😁😃

فردا غیب شی جرت میدم 🤣شرط بستم 

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236