2777
2789
عنوان

سال 1500شده🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 543 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا میخام تن همه شاد و سلامت و جیبا پر پول .عاشقا هم به عشقشون بزسن و بهم وفادار بمونن و برا آمرزش و مغفرت ما هم صلوات بفرستین اهالی سال 1500ببعد 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیم،،،، 

باشد که نباشیم و بدانند که هستیم، 

لطفا برای شادی روح من یک صلوات بفرستید 

أللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

أللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلاااااام چطوری مطورین  نوادگان عزیز  الان ک دارین این متنو میخونین من نیستم تو بهشتم 🤣🤣🤭😁  چیه خنده داشت  بخند دیگه  یوهااااالللدهدهدانروبزکرزدکزطشبتمک ربدکوررک ت افتاددددد 👇👇  وای خدا خل شدیم رفت 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

خداوکیلی این چه تاپیکیه 

سرتاسر انرژی منفی 

انسان تا زندس باید زندگی کنه 

قرن ها قبل تر از ما زندگی کردن و رفتن ما هم همینطوریم و بعد از ما هم همینه 

کلا نباید بهش فک کرد که چه سالی قراره بمیریم 

وگرنه اونوقت حکایت ما میشه مث اون پیرزن ۱۰۰ و خورده ای سال که بهش گفته بودن برگردی عقب چیکار میکنی ؟

گفته بود تو سن ۴۰ سالگی فک میکردم دیگه عمر زیادی نمیکنم واس همین نتونستم پیانو یاد بگیرم و خودم نخواستم 

وگرنه اگه همون موقع اینطور فک نمیکردم الان بیشتر از ۶۰ سال بود که میتونستم پیانو بزنم.

فک کردن به مرگ چیزی جز افسردگی نمیاره.....

سلاااااام چطوری مطورین نوادگان عزیز الان ک دارین این متنو میخونین من نیستم تو بهشتم 🤣🤣🤭😁 چیه ...

😂تو از ما هم دیوونه تری 

زندگی جایی شروع میشه که ترس تموم بشه👌️https://daigo.ir/secret/51185717236