2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الان نزدیک بیست نفر پیام دادن که جواب ندادم 😰😰😰😰😨😨😨😨😨

خب عزيزم اين ك كسب و كارتون انقدر پر رونقه اونم تو اين وضع كساد جامعه ك مردم ب زور و زحمت چندغازپول درميارن با هزار مشقت وسختي باز اخرش هشتشون گرو نهشونت و منبع درامدتون انقدر خوبه خداروشكر ناشكري نكن..شما براي پول دراوردن داري تلاش ميكني فقط مديريت نداريد ك بايد ب اين شرايط سامان بديد ي زماني براي كارتون در نظر بگيريد ي زماني براي زندگي و استراحت ..اين ك خيلي سادس ...يا بايد از زندگيتون بزنيد يا از حجم كارتون يا اينكه با ي راه حل درست و اساسي كارتونو زمانبندي كنيد

میگم بهش..قبول نمیکنه..میگه میترسم شماره حساب خودشون رو بدن.. برای فروشگاه سه نفر نیرو‌داره.. برای ...

قاعداتا راهکار داره ! مثلا شماره حساب رو تگ کنید رو پیجتون یا تو توضیحات کانال بنویسید به این شماره کارت فقط بریزید؛ نمی دونم ولی به هرحال راه داره؛ منم همسرم می خواد کاری شروع کنه دعا کن موفق بشه!

خب عزيزم اين ك كسب و كارتون انقدر پر رونقه اونم تو اين وضع كساد جامعه ك مردم ب زور و زحمت چندغازپول ...

فدات شم همیشه پیام هست همیشه سوال میپرسن همیشه فاکتور عقب افتاده هست که صورت نکردم..اینا کل وقتمو میگیره..

دربین یه غذایی به بچم میدم

واقعا خسته شدم..جواب مردم رو‌درست نمیدم

شوهرم میگه وقت کمه تل گرام رو‌میخوان ببندن باید زودتر به خودمون بجنبیم😖😭😭

نه بابا . چطور ممکنه تلگ رام رو ببندن؟! بعدم ببندن ...یه چیز دیگه مد میشه. بهتر آرامش داشته باشی و بدونی این همیشگی نیست. اول کاره. چند وقت دیگه کامل راه میفتی و به همه کارات میرسی. 

ان الله مع الصابرین
نه بابا . چطور ممکنه تلگ رام رو ببندن؟! بعدم ببندن ...یه چیز دیگه مد میشه. بهتر آرامش داشته باشی و ب ...

یک ساله وضعمون اینه..روز به روز ممبرش زیاد میشه و‌فروش بیشتر (الحمدلله)ولی من خسته شدم

یک ساله وضعمون اینه..روز به روز ممبرش زیاد میشه و‌فروش بیشتر (الحمدلله)ولی من خسته شدم

خب ببین هر بیزنسی تا یه جا گنجایش گسترش داره اگه از ظرفیت نیروی انسانی داره بیشتر میشه فقط دو راه میمونه: یا ارسالها دیرتر برسه دست مشتری ( و اینو از قبل بگی به مشتری که مثلا ارسال یک هفته بعد از ثبت سفارش) یا نیروی انسانی زیاد کنی

ان الله مع الصابرین

فروش تلگرامی چه جوریه؟ منظورم اینه که کانال رو خریدین؟ کلا اگه وقت داشتی یک توضیح کوچیک بهم بده اگه وقت هم نداری که موفق باشی عزیزم