2777
2789
خب ببین هر بیزنسی تا یه جا گنجایش گسترش داره اگه از ظرفیت نیروی انسانی داره بیشتر میشه فقط دو راه می ...

اره عزیزم وقتی کانال بروز بشه من میشینم فقط میزنم تو‌سرم..

گفته یکی رو‌ ادمین میکنه ولی بازم کار اصلی رچ‌دوش خودمه..بعضی ها انقدر سوالای مسخره میپرستن دلم میخوام فحش بدم

فروش تلگرامی چه جوریه؟ منظورم اینه که کانال رو خریدین؟ کلا اگه وقت داشتی یک توضیح کوچیک بهم بده اگه ...

سه ساله شوهرم یک کانال داره و روش کار میکنه..بعد پارسال فروشگاه زد تو‌کانال یعنی مثلا اسم کانال طب اسلامیه بعد فروشگاه طب اسلامی رو زد 

بعد محصولات مرتبط رو با توضیحات کامل اونجا گذاشته ادما پیام میدن و سفارش میدن..

اگه فروشگاه تنها میزد مردم اطمینان نمیکردن و خرید نمیکردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همچی برنامه میخوادمشکل شما برنامه ریزی نکردن برای کارتونه هدفتون فقط پاسخگویی به مردمه.‌‌‌‌........ زن بیشتر از توانش نمیتونه کار کنه مثل گل زودپژمرده میشه ...‍‌‌زندگی هم رو انگشت زن میچرخه اگه زن اگه حالش خوب باشه مرد و بچه هاش حالشون خوبه .....حتی اگه مرد کارش جا به جا کردن کوه هم باشه دیگه خسته نمیاد خونه وقتی زنش ارامش رو تو خونه براش فراهم کرده ....شما متاسفانه مسایل کاری  رو تو خونه وارد کردی اون ارامش رو تو خونه تون ندارین هم شما خسته هستین هم شوهرتون الان شاید بتونید مشکل اقتصادی خانواده رو تامین کنیدولی مشکل عاطفی خانواده رو نتونید دیگه جبران کنیداین به مراتب سخت تر از مشکل اقتصادیه   .....بنظر من وقتتو رو برای خانواده بذار....وشما هم انتظار داری شوهرت مرتب قدر دان لحظات سختی که همراهش بودی باشه ...ولی اونقدر دغدغه داره اصلانمیتونه ابراز کنه معمولا اکثر اقایون ابراز محبت کردن بلد نیستن شم هم فکر میکنی حتما میگه وظیفه اس

خدایا خودت به فریاد برس
سه ساله شوهرم یک کانال داره و روش کار میکنه..بعد پارسال فروشگاه زد تو‌کانال یعنی مثلا اسم کانال طب ا ...

حالا این کانالاتون رو به من معرفی میکنید؟

خدایا خودت به فریاد برس
همچی برنامه میخوادمشکل شما برنامه ریزی نکردن برای کارتونه هدفتون فقط پاسخگویی به مردمه.‌‌‌‌........ ...

ممنون که وقت گذاشتی..

شوهرم‌واقعا قدر دانی میکنه و‌کلی منت میکشه..

میگم خسته شدم به خودم نمیرسم و..میگه قیافه مهم نیست بعدا درست میشه فعلا بیاکارکن پول جمع کنیم😓😓

قبلا سرمون کلاه رفته بود هر یه چهارماه مشهد میرفتیم. با جیب خالی..

الان وقت نداره..😭😭😭خدا مارو ببخشه..بنده های بی جنبه ای هستیم..

قبل تو‌سرما با موتور جمکزان میرفتیم حالا شب چهارشنبه اصلا یادمون میره که شب چهارشنبه است..

هفته ها مثل برق میگذره😭😭😭😭

میحوام ازتون خرید بکنم

عزیزم کانال خودمون رو‌معرفی نمیکنم..یکی از نماینده هارو‌میگم..فقط تو رو‌خدا درمورد این قضیه چیزی نگی..چون مدیر اون کانال منو‌میشناسه ابروم میره

دوستم اگر میخوای کسب و‌کار راه بندازی ماهان تیموری خیلی کمک میکنه..ما از اون کلی ایده گرفتیم..اسمش ر ...

خوندم تاپیک اولتونو مرسی عزیزم! ممنون که وقت گذاشتی ادرس کانالتونم لطفا بهم بدید ممنون!

ممنون که وقت گذاشتی.. شوهرم‌واقعا قدر دانی میکنه و‌کلی منت میکشه.. میگم خسته شدم به خودم نمیرسم و. ...

ان شا الله که خدا کمکتون کنه موفق باشی

خدایا خودت به فریاد برس