2777
2789
عنوان

دلم گرفته

489 بازدید | 77 پست

توی ی شهرغریب شوهرم هم بیشترسرکاره وماموریت تک وتنهام

خدامیدونه خیلی دلم گرفته خیلی گریه کردم الانم دارم گریه میکنم

خدامنولایق نمیدونه ی بچه بده ک تنهانباشم زندگیم گرم تربشه

هرکی داره میخونه  ازش خواهش میکنم ی صلوات یه ایت الکرسی یه حمد یه شمع ی چیزی یاحداقل فقط دعاکنن ک من دلم شادبشه

وبچه داربشم دارم گریه میکنم دلم بدجوری گرفته😢😢😢😢😢😢

منم الان حال شما رو دارم 😢😢😢😢

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم 😢

منم برات آیت الکرسی و صلوات و حمد میخونم💖

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

حلال مشکلات خداونده.انشالله که مشکل شما دوست عزیز هم برطرف بسه و بچه دار بشید.خدا گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
3ساله شایدم3سال وچندماه حسابش ازدستم دررفته 😢😢 اینکه تنهام باعث شده شدیدبرم توفکرش😢😢

عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا خدا بهت یه دوقلو سالم و خوشگل بده استرس نداشته باش توکلت به خدا باشه 💖

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤