2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 77 پست
انشاءالله خدا بهت یه بچه سالم و صالح بده. اما بزور چیزی و از خدا نخواه. اجازه بده خدا سکان زندگیت و ...

ن عزیزم به زورنمیخوام فقط دلم گرفته اونم درچه حد..گفتم شماهادعام کنین شایدصدای شما زودترازهرکسی برسه وپیش خداعزیزباشیین منم لایق دعاتون بدونین و برادل شکستم دعاکنین😢

ممنون ازدعات عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر کدوم شهری؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

عزیزم‌ منم برات دعا کردم🌸

نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی، به حباب نگران لب یک رود قسم، و به آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم خواهد رفت؛ آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...💜
ن عزیزم به زورنمیخوام فقط دلم گرفته اونم درچه حد..گفتم شماهادعام کنین شایدصدای شما زودترازهرکسی برسه ...

استارتر اگه دوست داشتی بگو مشکلت چیه که بچه نداری؟

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
ممنون عزیزم 😢

عزیزم خدا دلتو شاد کنه انشاالله بهت یه بچه سالم و قوی بده،،،دوست خاله من ده سال بود ازدواج کرده بود بچه دار نمیشد چقد دکتر رفت چقد خرج کرد نشد،،اینقد ناراحت بود همش گریه میکرد،،،،ولی درکمال ناباوری خودبه خود باردارشد ،الانم یه پسر تپل و مپل و قوی داره،،،،انشاالله یه دوقلوش قسمت شما

همچین محکم دعاکردم خدا ی چندقلوبهت بده ک فک کنم خداهم دلش خواسته بده صبرکن😁😁

وای فدات بشم عزیزم خخخخ همون ی دونشوبدههم هزارمرتبه شکر❤😢 ممنون ازدعای محکمت عزیزم

عزیزم خدا دلتو شاد کنه انشاالله بهت یه بچه سالم و قوی بده،،،دوست خاله من ده سال بود ازدواج کرده بود ...

فدات بشم عزیزدلم ممنون ان شاالله پسرشم سالم وسلامت باشه

خداکنه زودترنتیجه بگیرم

اون10سال چ زجری کشیده😢