2777
2789
عنوان

فیلم کیمیا🥰

157 بازدید | 13 پست

همین الان شروع شده

با اینکه زیاد نشون دادن ولی من خیلی دوستش دارم

من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵

ارش یا پیمان؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زمان گذشته شون رو بیشتر دوست دارم تا زمان حال ک آزاده میاد تو داستان

مامان چقدر دلم برات تنگه شده 🖤🥺 یه دیالوگ غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ... و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ... کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ... شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

مرسی اطلاع دادی ما پشت کوهیم تلویزیون نداریم نمیفهمیم ://

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

آرش فوراور

ن بابااااااااا

قباد یا فرهاد؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
الان یه ذره از جذابیتش افتاده ولی چهره‌آزاده خیلی نازه دوسش دارم

ارع خیلی جذابه

من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵