sanamjon مدیر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 عنوان اب دور بچه وبریچ بودن😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست دوستان من از اول تا هفته سی که رفتم سونو بچم سفالیک بود و اب دور بچم۹بود الان تو هفته۳۴رفتم سونو اب دورش شده۶و بچم بریچ شده نمیدونم قراره چی بشه کیا شرایط منو داشتن ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍 1403/09/18 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7878eli عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 55003 پس فردا نوبت دکترمه مشکلی با بریچ بودنش ندارم چون خودمم سزارین اختیاری میخاستم ولی اینکه اب دورش کمه ... حتما زایشگاه برو تا پس فردا خیلی مونده الان برو چکاپ بشی
delvin_78 عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 30 پس فردا نوبت دکترمه مشکلی با بریچ بودنش ندارم چون خودمم سزارین اختیاری میخاستم ولی اینکه اب دورش کمه ... اها اونم انشالا درست میشه مایعات زیاد بخور دکترتم برو ببین چی میگه دیگه نگران نباش اصلا من خودم کارم با بارداراست زیادن این مدل کاب دور بچشون کمه هیچی نمیشه ولی متخصصتو برو
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 الان اجباری هستیبرو زایشگاه دارو و سرم بزنن که مقدار ابش زیاد بشه ممنونم ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 پیگیر آب دورش باش بریچ بودن مهم نیست...آب سیب بخور...و مایعات و زودتر سونو رو نشون دکترت بده..وزنش ر ... وزنش نرمال بود ۲۴۰۰ ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 42838 یعنی امکانش هست باسرم خوب نشه؟ اگر علت کم بودن سوراخی کیسه اب باشه امکان داره بچه زودتر بردارنحتما برو زابشگاه تواین شرایط امپول ریه قبلش میزنن
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 وقتی اب کمه میگن مایعات زیادبخورین من امینوسنتزکردم چون از اب دور جنین برداشتن بعدش گفتند تا میتونید ... ولی من احساس نشتی ندارم فقط از اول حاملگیم خیلی بچم تکون میخوره اصلا آروم نمیگیره ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 پس فردا خیلی دیرهامشب نهایت فردا اول وقت برو یا بیمارستان یا مطب دکترتبریچ بودن مهم نیست چون میچرخه ... اخه بین مریض بخام برم میندازه اخرین نفر و وقت کمی برام میزاره دکتر خوبیه زود میره بیمارستان ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 14668 ولی من احساس نشتی ندارم فقط از اول حاملگیم خیلی بچم تکون میخوره اصلا آروم نمیگیره نگران نباشگفتم نشتی داره خواستم بدونی با اون شرایط هم سزارین زودتر ازموعد نمی کنند مگه شرتیط خیلی خاص بشه علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 حتما زایشگاه برو تا پس فردا خیلی مونده الان برو چکاپ بشی فردا میرم مطب ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 اها اونم انشالا درست میشه مایعات زیاد بخور دکترتم برو ببین چی میگه دیگه نگران نباش اصلا من خودم کارم ... شما ماما هستین؟ ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 اگر علت کم بودن سوراخی کیسه اب باشه امکان داره بچه زودتر بردارنحتما برو زابشگاه تواین شرایط امپول ری ... فردا میرم مطب ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 نگران نباشگفتم نشتی داره خواستم بدونی با اون شرایط هم سزارین زودتر ازموعد نمی کنند مگه شرتیط خیلی خا ... امیدوارم حداقل سه هفته دیگه بمونه یکم رشد کنه ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 14668 امیدوارم حداقل سه هفته دیگه بمونه یکم رشد کنه انشاءالله عزیزم علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 انشاءالله عزیزم عفونت ادراری هم دارم ولی داروهامو نخوردم چون تهوع شدید میگرفتم ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍