2777
2789
عنوان

اب دور بچه وبریچ بودن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست
پس فردا نوبت دکترمه مشکلی با بریچ بودنش ندارم چون خودمم سزارین اختیاری میخاستم ولی اینکه اب دورش کمه ...

اها اونم انشالا درست میشه مایعات زیاد بخور دکترتم برو ببین چی میگه دیگه نگران نباش اصلا من خودم کارم با بارداراست زیادن این مدل ک‌اب دور بچشون کمه هیچی نمیشه ولی متخصصتو برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیگیر آب دورش باش بریچ بودن مهم نیست...آب سیب بخور...و مایعات و زودتر سونو رو نشون دکترت بده..وزنش ر ...

وزنش نرمال بود ۲۴۰۰

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
وقتی اب کمه میگن مایعات زیادبخورین من امینوسنتزکردم چون از اب دور جنین برداشتن بعدش گفتند تا میتونید ...

ولی من احساس نشتی ندارم فقط از اول حاملگیم خیلی بچم تکون میخوره اصلا آروم نمیگیره

پس فردا خیلی دیرهامشب نهایت فردا اول وقت برو یا بیمارستان یا مطب دکترتبریچ بودن مهم نیست چون میچرخه ...

اخه بین مریض بخام برم میندازه اخرین نفر و وقت کمی برام میزاره دکتر خوبیه زود میره بیمارستان

ولی من احساس نشتی ندارم فقط از اول حاملگیم خیلی بچم تکون میخوره اصلا آروم نمیگیره

نگران نباش

گفتم نشتی داره خواستم بدونی با اون شرایط هم سزارین زودتر ازموعد نمی کنند 

مگه شرتیط خیلی خاص بشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اها اونم انشالا درست میشه مایعات زیاد بخور دکترتم برو ببین چی میگه دیگه نگران نباش اصلا من خودم کارم ...

شما ماما هستین؟

اگر علت کم بودن سوراخی کیسه اب باشه امکان داره بچه زودتر بردارنحتما برو زابشگاه تواین شرایط امپول ری ...

فردا میرم مطب

نگران نباشگفتم نشتی داره خواستم بدونی با اون شرایط هم سزارین زودتر ازموعد نمی کنند مگه شرتیط خیلی خا ...

امیدوارم حداقل سه هفته دیگه بمونه یکم رشد کنه