2777
2789

دعا کن بچم زودخوب بشه 

دلم آروم‌بشه 

از ایردن باسلامتی ودل خوش مهاجرت کنم 

مدرک تحصیلی مو ب راحتی بگیرم وقبول بشم  الهی امین 

ب نیتم حمد بخونید 

اجرتون با الله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله دعای منم قبول بشه🥲

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

هرچند هدف تاپیکو متوجه نشدم اما انرژی این تاپیک بالاس همه برا همه دعا کنین انشاالله برمیگرده به زندگی خودتون 

برای آرامش دل منم دعا کنین 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

بشین سرجات بابا من مثه بقیه ساده نیستم

🤣🤣💔 چرا 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

میشه لطفا برای منم دعا کنی

اسمم ساراست

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خداوندا هر کس در این تاپیک دعایی کرده و می‌کنه و هر کس از نی نی سایت که مشکلیدر زندگی داره ، مشکلاتشان رو رفع بفرما و گره از زندگی و کارشون باز کن و تمااام حاجات شرعی شوند رو برآورده بفرما.

کاربر آقا

زینب

ازدواج‌ خوب و به زودی ام

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨