nasle_ariaiiii مدیر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 815 عنوان من دعاهام قبول میشه | مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 66 پست امشب هر کدومشون هر آرزو یا دعایی دارین بکنید .من از خدا میخوامـ دعای امشب تمااااام نی نی سایتیا رو قبول کنه. کاربر آقا 1403/09/18 | 18:57 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hapoei عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 22614 🤣🤣💔 چرا عشق منی آخه داره چاخان میکنه😂 👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13530 عشق منی آخه داره چاخان میکنه😂 🥴🥴🥴🥴والله نمیدونم ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18816 جالبه😅خواستید بهش فکر کنید شاید سوالی تو ذهن وفکرتون هست برای همین این حس ایجاد شده😅 بله سوال ک هست ولی خبمیدونم جوابش منفیه دیگه نمیپرسم😂😕 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29196 بله سوال ک هست ولی خبمیدونم جوابش منفیه دیگه نمیپرسم😂😕 چیه بپرس حالا شاید مثبت بود
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18816 چیه بپرس حالا شاید مثبت بود نه اخه حس میکنم دوتا کاربری دارید💙من با اون کاربری ک فکر میکنم شما باشید صحبت کردم قبلایکم از خیلی نظرها صحبت ها شباهت داریدولی خب میدونم الان میگید همین یه کاربری رو داریدفقط فکرم رفته اون طرفا همین🥺😂 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29196 نه اخه حس میکنم دوتا کاربری دارید💙من با اون کاربری ک فکر میکنم شما باشید صحبت کردم قبلایکم از خیلی ... نه دروغ نمیگم بله اون یکی کاربریم رو تعطیل کردم یعنی ازش استفاده نمیکنم چون نمیخوام تاپیک داشته باشم بااینم چون سخت تاپیک اینجا پاک میشه
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18816 نه دروغ نمیگم بله اون یکی کاربریم رو تعطیل کردم یعنی ازش استفاده نمیکنم چون نمیخوام تاپیک داشته باشم ... خب پس شاید خودتون باشید💙🥲😂اوکیه چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره