2777
2789
منم پارسال متوجه شدم ک ی چیزی توسینمه،رفتم جراح عمومی گفت برو سونو،رفتم سونو گف فیبروکیستیکه ومشکلی ...

همه میگن فیبروکیستیک چیزی نیس ولی لامذهب دردش وحشتناکه خوب ادم کلافه میشهدتاکی اینقدردردروبایدتحمل کردمن بدستم وکتفم که میزنه میترسم مخصوصانزدیک زیربغلم اون قسمت سینم 

بچه هادکتدخوب سراغ ندارین زودی وقت بده ؟؟

ازدکترنفیسی واکبری وکاویانی وعمران پور.

نتونستم وقت بگیزم 

میخوام یدفعه هم پیش یدکترخیلی هوب برم بعددیگه کاریش ندارم .....

وخدایی که بشدت کافیست
همه میگن فیبروکیستیک چیزی نیس ولی لامذهب دردش وحشتناکه خوب ادم کلافه میشهدتاکی اینقدردردروبایدتحمل ک ...

اره میگن بی خطره ولی دردش غیرقابل وصفه،من چنتا دکتر رفتم وبی نتیجه،اما میخوام برم پیش ی دکتر ک برام جراحی کنه درش بیاره،اخه نزدیک پری سینم سفت میش عین سنگگگگ واون تودهه دیگ نگووو بدتر عذابم میده دوس دارم سینموبکنم بندازم

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگن بی خطره ولی دردش غیرقابل وصفه،من چنتا دکتر رفتم وبی نتیجه،اما میخوام برم پیش ی دکتر ک برام ...

😂😂😂دقیقاعین من 

منتهامن توکل ماه دردم زیاده لعنتی یکم ول نمیکنه فقط نزدیک پزیوداونجوری شه 

ایناروه جراحی میکنن؟من میترسم دستکاری کنم

وخدایی که بشدت کافیست
😂😂😂دقیقاعین من  منتهامن توکل ماه دردم زیاده لعنتی یکم ول نمیکنه فقط نزدیک پزیوداونجوری شه&n ...

اره انجام میدن بابا،من ازخدامه درش بیارم لنتی  بد جاییه

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
همه میگن فیبروکیستیک چیزی نیس ولی لامذهب دردش وحشتناکه خوب ادم کلافه میشهدتاکی اینقدردردروبایدتحمل ک ...

منم همینطورم زیربغلم خودسینم دردمیکنه شبانمیزاره بخوابم یکی از سینهام بزرگترو سنگین تر رفتم سنو گفتن کیست های ریز قرص e هم خوردم خوب نشد

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...
منم همینطورم زیربغلم خودسینم دردمیکنه شبانمیزاره بخوابم یکی از سینهام بزرگترو سنگین تر رفتم سنو گفتن ...

براشمام اینقدرشدیده همش احساس میکنم من فقط اینجوریم 

گریه میکنم دراونحد

میترسم میگم نکنه یچیزدیگم باشه این دکتره نفهمیده عین سنگ سفته یقسمت بقیم که جای خودداره 

جالبه من هرگزنزدیک پری دردسینه رونداشتم 

قبلنا

یمدت خیلی دمرمیخوابیدم دقیقابعداون بهانه شدوفهمیدم 

وخدایی که بشدت کافیست
براشمام اینقدرشدیده همش احساس میکنم من فقط اینجوریم  گریه میکنم دراونحد میترسم میگم نکنه یچیز ...

اره دقیقا منم قبلا نزذیک پریودیم درد نداشتم ولی الان به شدت سفت میشه و دردمیکنه

خداجون میشه محکم بغلم کنی تایه دل سیر تو بغلت گریه کنم ...

دوستان عزیز عرق فراسیون رو برای بارداری و مشکلات زنان امتحان کنید

شاید اگر نظر دوستان رو بخونید امیدوار بشید.

تو مدتی که به دوستان این عرق رو معرفی کردم خیلی از آنها

کیست  و فیبروم سینه و تخمدانشون آب شده

کسانی که فقط با قرص و آمپول پریود می شدند مشکلشون حل شده

نامنظمی پریودی و کم و زیاد بودن آن رفع شده

عفونت های شدید رارفع کرده

کسانی که سالیان زیادی( 10 سال-12 سال-6 سال و....) باردار نمی شدند با این عرق شکر خدا باردار شدند

تخمدان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان خوب شده

البته به شرطی که این عرق کاملا سنتی باشه و مال عطاری ها نباشه . کارخانه ای و شرکتی نباشه

لطفا در تل گ رام و یا واتس اپ پیام بدید تا براتون تعدادی از پیام ها رو بفرستم. ۰۹۱۷۴۴۴۴۲۶۱

استرستون بالاس؟کیست دارید یا نه من سیه ام خیلی بزرگ شده مشحصه ورمه

استرس ک داشتم همیشه 

من ازدردزیادوسورش اونم یهویی تویروزدیگ داشتم میمردم رفتم دکترگفت بروسونوسینه ک مشخص شدسینه هام فیبروکیستیک هست 

این درداوسوزشابرااونه

سعی کن چای وقهوه شکلات کاکاءواینارونخوری چون باعث میشخ کیستابزرگ بشن 

سینه هاک فیبروکیستیک هست بزرگ هم میشن ی حالتی ورم 

وخدایی که بشدت کافیست
استرس ک داشتم همیشه  من ازدردزیادوسورش اونم یهویی تویروزدیگ داشتم میمردم رفتم دکترگفت بروسونوس ...

ممنونم من اصلا نمیخورم گاهی چای سبز

من تیروویمدم ۵ تا غده داره اینم روش

واقعا خدا به داد برسه