2777
2789

پسرداییم منو عاشق و وابسته خودش کرد و بعد عشق سابقش بعد یک سال برگشت رفت با اون دختره هم میدونست با منه اما بازم رابطه مارو خراب کرد و هر دو طلبکارمم بودن!

من رابطه اولم بود اصلا گفت چون میدونستم قبل من با کسی نبودی اومدم سمتت

با اینکه تقریبا با این مسئله کنار اومدم ولی هر وقت یادم میوفته یه غم عمیقی میشینه رو دلم و حالمو بد میکنه💔🥺😞

کاربری دست دونفره😃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو چی ک عاشقم کرد بعدش فهمید دوسش دارم رفت التماسش کردم نره جون داشتم میمردمفهمیدم رفته با دوستم با ...

اونم رف با کسی که قبلا بهش خیانت کرده بود و ولش کرده بود

کاربری دست دونفره😃

چقدر درکت میکنم بعد سالها دوباره آدمی اومد تو زندگیم مدتی صحبت کردیم در مورد همه مسائل توافق داشتیم به همه گفته بود این خیلی دختر خوب و نجیبی هست ترسم اینه اون منو در نهایت پسند نکنه همین که فهمید منم بهش علاقمند شدم یدفعه فقط گفت تو پاکی تو معصومی و من لایقت نیستم چندماهه چشمم اشک شب و روز ندارم دومین شکست رو خوردم تو سنی که دیگه تحملش برام سخته( اولی به واسطه گناه یکی از اقوام مادری تو تحقیقات یکی خبر چینی کرده بود آخه گناهی که سالها قبل یکی کرده و بعد توبه کرده به من بی گناه چه ربطی داره!) و یکباره همه چی بهم خورد دومی هم گفت من لایقت نیستم بی انصاف وقتی دلبسته اخلاق و شخصیتش شدم به راحتی رهام کرد اینهمه آدم و اومد و رفت ولی این دوتا به دلم نشسته بودن که اونا هم خیلی راحت دلم رو شکستند روزی نیست از خدا نخوام دردی که به قلب من وارد شد به قلب خودشون وارد بشه چندماه نمی فهمم شب کی روز کی 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
چقدر درکت میکنم بعد سالها دوباره آدمی اومد تو زندگیم مدتی صحبت کردیم در مورد همه مسائل توافق داشتیم ...

همشون همینن وقتی ادمو نمیخان میگن من لایق پاکی و نجابت تورو ندارم هعیی💔

کاربری دست دونفره😃
برو خدا رو روزی هزاااار بار شکر کن که زود این اتفاق افتاد اگه عقد میکردی یا بچه دار میشدی بعد سمت او ...

نمیدونم ولی خیلی له شدم خیلیی💔

کاربری دست دونفره😃

استارتر این آدمها هیچ وقت به این فکر نمیکنن باور و اعتماد یه آدم رو شکستن چه تبعاتی میتونه برای اون آدم و صدالبته یه روزی برای زندگی خودشون داشته باشه اینا بویی از شرافت و انسانیت به خداوندی خدا نبردن

همشون همینن وقتی ادمو نمیخان میگن من لایق پاکی و نجابت تورو ندارم هعیی💔

عزیزم ایشون میخواست ما حتی در مورد مهریه و خیلی مسائل دیگه به توافق رسیدیم ولی من نمیدونم چرا به یکباره این حرکت رو زد البته خودش تو گذشته یه تجربه بد داشته و من فکر میکنم شاید نتونسته با گذشته کنار بیاد و البته که تو گذشته هم خودش مقصر بوده به هرحال هر روز از خودم می پرسم گناه من چی بود چرا خدا خواست بعد سالها دوباره به یکی اعتماد کنم دل ببندم و یدفعه اینجوری نابود بشم کاش هیچ وقت اون روزی که قرار بود به اون اقا معرفی بشم نمیومد تا اینجوری قلبم نشکنه

استارتر این آدمها هیچ وقت به این فکر نمیکنن باور و اعتماد یه آدم رو شکستن چه تبعاتی میتونه برای اون ...

واقعا من ک دیگه حس میکنم همه همین مدلین و اصلا نمیتونم ب حرف کسی اعتماد کنم روزی هزار بار ب من قول موندن میداد ولی تهش رفت

کاربری دست دونفره😃