2777
2789
عنوان

یه زخمی بهم زد ک هیچ وقت ترمیم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 21 پست
نمیدونم ولی خیلی له شدم خیلیی💔

درد ما رو یکی مثل خودمون میفهمه 

همه میگن خدا روشکر نصیب چنین آدمهای پستی نشدید ولی آخه یکی که قلبش پاکه چرا باید اسیر یه گرگ بشه 

من دیگه جرات ندارم با یه آقا صحبت کنم در مورد ازدواج تمام بدنم می لرزه 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
عزیزم ایشون میخواست ما حتی در مورد مهریه و خیلی مسائل دیگه به توافق رسیدیم ولی من نمیدونم چرا به یکب ...

خب این ادما تکلیفشون با خودشون معلوم نیس اول باید تکلیفشونو معلوم کنن بعد یه ادم دیگه رو دلبسته خودشون بکنن😞🙂💔

کاربری دست دونفره😃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا من ک دیگه حس میکنم همه همین مدلین و اصلا نمیتونم ب حرف کسی اعتماد کنم روزی هزار بار ب من قول م ...

عمیقا درکت میکنم 

خب این ادما تکلیفشون با خودشون معلوم نیس اول باید تکلیفشونو معلوم کنن بعد یه ادم دیگه رو دلبسته خودش ...

آره دیگه وقتی بهش گفتم اون گذشته عشق بود به راحتی گفت نه ۴ سال از اون قضیه گذشته و تموم شده من حتی چهره اون آدم رو یادم نیست ولی باتوجه به صحبتهامون گاهی این حس بهم دست می‌داد نسبت به خانمها بی اعتماد شده نمیدونم اون بی انصاف که هنوز حال روحش خوب نشده بود اومد سراغ من و چرا میگفت تنها ترسم اینه این خانم منو پسند نکنه به هرحال یه روزی یه جایی روز جواب دادن میرسه اونجا نمیتونن برای خدا نقش بازی کنن

من بخاطر بی وجدانی این آدم دیگه هرگز اون آدم سابق نمیشم یه چیزهایی تو من شکسته که درکش برای خیلی ها سخته

درد ما رو یکی مثل خودمون میفهمه همه میگن خدا روشکر نصیب چنین آدمهای پستی نشدید ولی آخه یکی که قلبش پ ...

دقیقا امیدوارم درست شه بلاخره این بی اعتمادی🙂💔

کاربری دست دونفره😃
آره دیگه وقتی بهش گفتم اون گذشته عشق بود به راحتی گفت نه ۴ سال از اون قضیه گذشته و تموم شده من حتی چ ...

من حتی نمیدونستم که قبلا عشقی بین پسرداییم و اون دختر وجود داشته وقتی ک رفت تازه فهمیدم هعی خداکنه یه روز جواب دل شکسته مارو بدن💔

کاربری دست دونفره😃
من حتی نمیدونستم که قبلا عشقی بین پسرداییم و اون دختر وجود داشته وقتی ک رفت تازه فهمیدم هعی خداکنه ی ...

آمین