2777
2789
عنوان

دیج ی کالا چقد دیر سفارشو میاره

111 بازدید | 12 پست

از صبح پیام داده امروز تحویل میدیم بخاطر اون از کارا عقب افتادم موندم خونه هنوز ک نیاورده☹️ینی ممکنه شب بیاره؟فردا دیگه نمیتونم بشینم خونه باید برم دنبال کارام بیرون کلی کار دارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرم اینقد بدش میاد خرید نتی کنم ساعت هفت نیم میاد خونه مطمعنم همون ساعت میارن😭

شاید زودتر بیارن برای ما همیشه صبح میارن خیلی دیرشه ۱ ظهر

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

شاید زودتر بیارن برای ما همیشه صبح میارن خیلی دیرشه ۱ ظهر

من از صبح چشم انتظارم خدا میدونه چقد کارای مهم داشتم بیرون همه رو کنسل کردم از ترس این ک باز برگشت نخوره 

خریدامم مهمه🥺 کاش یه شماره داشتم 

ب پشتیبانی زنگ بزنم کمکم میکنن؟

من از صبح چشم انتظارم خدا میدونه چقد کارای مهم داشتم بیرون همه رو کنسل کردم از ترس این ک باز برگشت ن ...

زنگ بزنی میگن دست مامور میاد تاامشب

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

من همون روزی که خودم انتخاب کردم اول وقت اوردن برام یعنی دقیقا یک روز طول کشید

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

من بک اذر سفارش دادم۲۸ میرسخ😐

حالا اون زمانشو من خودم انتخاب کردم همیشه دیر میارن ولی از صبح پیام داده الان اورده کاش ساعتشم میگفت پست همیشه مینویشه مثلا از ساعت فلان خونه باشید 

الانم ک اورد ناقصه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز