2777
2789
عنوان

دلم گرفته💔

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 34 پست
نمیدونم شاید فقط با من اینطوریه همش نادیده گرفته میشمدلم مرگ میخواد فقط

واای دور از جونت عزیزم این حرفو نزن دختر به این خوبی دلشونم بخواد حتما اونا لیاقت دوستی با تو رو ندارن!! چندسالته!؟ کاش همکلاسی من بودی غم تو دلت نبود من برای رفیقام سنگ تموم میزارم نمیزاشتم اخم به صورتت بیاد 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای دور از جونت عزیزم این حرفو نزن دختر به این خوبی دلشونم بخواد حتما اونا لیاقت دوستی با تو رو ندا ...

۱۹ سالمه

ای کاش واقعا کسی مثل تو رو داشتم🥺❤️

بانویی از لرستان دانشجوی کردستان

۱۹ سالمهای کاش واقعا کسی مثل تو رو داشتم🥺❤️

اخی عزیزم من یکسال از تو بزرگترم.. درکت میکنم میدونم حس خیلی بدیه تجربه ش داشتم تو این ۱۲ سال تحصیلی البته کرونا ک اومد انلاین بود یمدت مدرسه ها خوب بود ولی بازم دلم میخواست کاش دوست صمیمی داشتم بهمون بهونه دلم میخواست حضوری برم مدرسه و تو خونه نباشم 🥲💔

الانم دنیا که به اخر نرسیده عزیزدلم بعضی وقتا دوستایی که توی مجازی میتونی پیدا کنی صد پله از حضوری میتونن بهتر باشن فقط جا و مکان مون یکی نیست ولی از راه دور قلب هامون میتونن یکی باشن و با صحبت باهمدیگه حضور همو احساس کنیم!! بهت درخواست دوستی دادم عزیزدلم دوست داشتی میتونی هروقت خواستی باهام صحبت کنی یا اگر اینستاگرامی چیزی داری ایدیت و بده باهم اونجا صحبت کنیم فالو داشته باشیم همو 🥲❤

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اخی عزیزم من یکسال از تو بزرگترم.. درکت میکنم میدونم حس خیلی بدیه تجربه ش داشتم تو این ۱۲ سال تحصیلی ...

مرسی عزیزم ❤️

منم یه چند ماه دیگه ۲۰ سالم میشه🙂

شما کدوم شهرین؟

سلام هیچوقت خودتو دست کم نگیراین جور افکار فقط تلقینه

شاید به خاطر اینه که از بچگی اینطوری بودم

کلا در ی روند منفی قرار گرفتم و نمیتونم ازش خارج بسم

مرسی عزیزم ❤️منم یه چند ماه دیگه ۲۰ سالم میشه🙂شما کدوم شهرین؟

هرمزگان ساکنیم عزیزم ولی شیرازی هستیم ❤😊

و شما!؟ 

ارادتمند شما من از خرم آبادم عزیزم❤️

خوشبختم قشنگم 🧡😍🤝

سعی کنید از این وضع خودتونو رها کنید و مثبت اندیش باشید هیچ کس جز خود شما نمی تونه کمکتون کنه

میخوام ولی نمیتونم

البته اینو هم بگم که یکم حالت افسرده دارم

اصلا نمیتونم بخندم

آخرین بار ۷ ماه پیش خندیدم قبل اینکه عزیز ترین کسمو از دست بدم

و کلا آدم منزوی شدم حس میکنم

سخته .....خدا رحمت کنه ولی همه خواهیم رفت دیر یا زودسعی کنید از چیزهایی که ناراحتتون میکنه دوری کنی ...

امیدارم بتونم تغییر کنم

دلم واقعا ی تغییر اساسی میخواد

ولی نمیدونم چکار کنم

وضع الانم خودمو هم کلافه کرده🥲