2777
2789

خب همین که توی گفتوگوهاشون شرکت کنی یا همینجوری باهاشون حرف بزنی خود به خود دوست میشینا

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

خب همین که توی گفتوگوهاشون شرکت کنی یا همینجوری باهاشون حرف بزنی خود به خود دوست میشینا

خودم همیشه رفتم سمتشون دوست بشم

منو تحویل نمیگیرن

سطح خودمو آوردم پایین

خیلی احمقم نه؟😭

بانویی از لرستان دانشجوی کردستان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودم همیشه رفتم سمتشون دوست بشممنو تحویل نمیگیرنسطح خودمو آوردم پایینخیلی احمقم نه؟😭

نه بابا اصن همچین چیزی نیست کسی با حرف زدن سطحش پایین نمیاد عزیزم 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

منم اکثرا تو ارتباط گرفتن ضعیفم و اکثرا تو مدرسه تنها بودم و نمیتونستم دوست خوبی پیدا کنم البته همیشه هم بدشانس بودم خواهر.. کلاس دوم ی دوست پیدا کردم صمیمی شدیم تا کلاس سوم باهم بودیم دیگه بعدش رفتن جابجا شدن تنها شدم دوباره کلاس چهارم دوتا دوست دیگه پیدا کردم کلاس پنجم یکیشون پرید رفت البته همون یکی که هر روز منو مامانمو میبرد خونشون بعداز مدرسه و خیلی بامعرفت بود اون یکی هم تا اواسط سال پنجم باهام بود بعدش اونم گذاشت رفت ی مدرسه دیگه کلاس ششم کاملا تنها شدم افسردگی مزمن گرفتم تا یه مدت درسامو نمیتونستم خوب بخونم یکم افت کردم و از مدرسه بدم میومد دیگه .. رفتم کلاس هفتم خداروشکر یکی از همکلاسی های سال ششمم رو دیدم اونجا باهم دوست شدیم با ی دختر جدید دیگه و البته اون دوست صمیمیم ک سال دوم تا سوم باهم بودیم و رفت و امد خانوادگی هم پیدا کردیم دیدمش دوستای جدید پیدا کرده بود و اون دوستاشم باهاش اومده بودن همون مدرسه کلاس بغلی مون یکم دلم گرفت خب چون خیلی تو مدرسه ابتدایی باهم صمیمی بودیم و هیچکدوم مون نمیزاشتیم اون یکی با یکی دیگه دوست بشه و اتفاقا بعداز رفتنش منم میخواستم برم اون مدرسه ای که رفته ولی جور نشد در این حد وابسته بودم این دوتا دوست راهنمایی هم بهم وفا نکردن و سال هشتم میونه مون بهم خورد بهم خیانت کردن 😭

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
نه بابا اصن همچین چیزی نیست کسی با حرف زدن سطحش پایین نمیاد عزیزم

ولی برای من اومده

امروز به یوی از همکلاسیام گفتم میای بریم سلفُ

گفت نه میخوام با دوستام برم

منم اکثرا تو ارتباط گرفتن ضعیفم و اکثرا تو مدرسه تنها بودم و نمیتونستم دوست خوبی پیدا کنم البته همیش ...

حالم بده

چطور بقیه انقد راحت دوست پیدا میکنن ولی من نمیتونم؟

دلم میخواد اصلا با آدما ارتباط نداشته باشم

ولی برای من اومدهامروز به یوی از همکلاسیام گفتم میای بریم سلفُگفت نه میخوام با دوستام برم

خب اون فکر کنم اکیپ خودشونو دارن ازش ناراحت نشو ولی اگه شعور داشت فوقش میگفت تو بری باهاش تو جمع اونا

خب اون فکر کنم اکیپ خودشونو دارن ازش ناراحت نشو ولی اگه شعور داشت فوقش میگفت تو بری باهاش تو جمع اون ...

به نظرت من خیلی احمق به نظر میرسم که هیچکس باهام دوست نمیشه؟

نه اینجوری نگو بعضیا یه خورده تو ارتباط گرفتن ضعیفن

حالم بدهچطور بقیه انقد راحت دوست پیدا میکنن ولی من نمیتونم؟دلم میخواد اصلا با آدما ارتباط نداشته باش ...

اییی دختر حرف دل منو زدی واقعا منم همیشه همینو میگفتم تنها نیستی خیلیا هستن مثل تو ان فقط کاش میشد اینایی ک مثل همدیگه ن همو بتونن پیدا کنن و دوست شن.. حتما دختر درونگرایی هستی مثل من نمیدونی چطور باید سر بحث رو باز کنی و یکم خجالتی و روت نمیشه مثلا درخواست دوستی بدی و باخودت میگی زشته و شأنم میاد پایین ببین باید یطوری مثلا رفتار کنی که بقیه جذبت بشن خود به خود یا خودت بری تو جمعشون تو بحث هاشون شرکت کنی و خودت و اکتیو و با نشاط نشون بدی کاری کنی که از هم صحبتی باهات لذت ببرن یهو بخودت میای میبینی تو جمع دوستی شون هستی و باهم جور شدید... مثلا سوالی راجب درس برات پیش میاد برو از زرنگ کلاستون بپرس یا هرکس فکر میکنی درسش بهتره اگرخودت هم زرنگی  که چه بهتر میتونی بهشون کمک کنی و از این طریق بیشتر جذبت میشن چون دیدم اکثرا جذب دانش اموزای زرنگ میشن و بهمین بهونه باهاش دوست میشن و ارتباط میگیرن سعی کن خودت باشی همونطور که تو خونه با مامانت صحبت میکنی رفتار میکنی یا با خواهر برادرت تو مدرسه هم همون باش فکر نکن اونا تافته جدا بافته هستن راحت باش راحت صحبت نکن نمیخواد خودتو زیاد بگیری اینطوری معذب باشی و باعث بشی بیشتر ازت فاصله بگیرن البته زبون بازی هم خیلی خیلی تاثیر داره ی همکلاسی داشتم دختره خیلی زبون باز بود سر هرچیزی مزه میپروند و یجورایی خودشو تو دل بچه های کلاس جا کرده بود و هر بحث یا شوخی پیش میومد خودشو مینداخت وسط کلی دوست پیدا کرد باورت نمیشه بهش حسودیم میشد 😂

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اییی دختر حرف دل منو زدی واقعا منم همیشه همینو میگفتم تنها نیستی خیلیا هستن مثل تو ان فقط کاش میشد ا ...

برام راحت نیست عزیزم

بچه های کلاسمون همش سعی میکنن همو نادیده بگیرن

فک کردم بعد مدرسه خوب میشم ولی الان دانشگاهم اینطوریم

حالم از خودم بده😭😭😭

عهه اول باید خودتو دوست داشته باشی و اعتماد به نفس داشته باشی قدم اول اینه برای ارتباط گرفتن اگر بخوای اینطوری فکر کنی و اعتماد به نفس نداشته باشی نمیتونی ارتباط بگیری طبیعیه هر طور فکر کنی بقیه هم همونطور ترو میبینن چون خودت داری اینو نشون میدی خودتو گرفته و ساکت نشون نده بنداز جلو خودتو با خودت بگو منم میتونم مگه چیم از بقیه ک دوست پیدا میکنن کمتره فقط یکم اعتماد به نفسم پایینه بنظر خودم یا خودمو به قدر کافی باور ندارم ولی اونا اعتماد به نفسشون بالاست منم باید مثل اونا باشم 

برام راحت نیست عزیزمبچه های کلاسمون همش سعی میکنن همو نادیده بگیرنفک کردم بعد مدرسه خوب میشم ولی الا ...

یعنی بچه های کلاستون مغرورن خودبینی؟! 

عهه اول باید خودتو دوست داشته باشی و اعتماد به نفس داشته باشی قدم اول اینه برای ارتباط گرفتن اگر بخو ...

تا الان اشتباه رفتار کردم از اینجا به بعد دیگه فایده نداره