2789
عنوان

قوری جدید

63 بازدید | 9 پست

سلام به همه خوبین من دیشب در مورد قوری پست گذاشته بودم و امروز رفتم خریدم مثل همین قوری خودمونه من اینو چون اخر روضه دمنوش میدیم خریدم یعنی من دمنوشو اول تو یه قوری دم میکنم بعد از صافی تو یه قوری دیگه میریزم تا اینکه دیروز قوری که گفتم ترک خورد و امروز رفتم قوری خریدم با اینکه دو روز دیگه روضه مون تموم میشه بعد من رفتم داروخونه و کرم و قرص خریدم و گفتم وزنمم چک کنم و ۷۴ کیلو بودم من امروز تو صبحونه چیزی رو خوردم که نباید میخوردم چند روز پیش من رفتم شیر خریدم یعنی نذر یکی بود ولی من رفتم خریدم و اخر روضه پخش کردیم بعد اون شیر سرشیر بسته بود و گذاشتم یخچال و همونو امروز با نون لواش خوردم به نظرتون به خاطر اونه وزنم رفته بالا؟؟

البته میدونم وزن بالام به خاطر همین نیست یه چیزهای دیگه هم هست من از اونایی هستم که استعداد چاقی خفنی دارم دفعه اخر با ترازوی خونه چک کردم فکر کنم ۶۹ یا ۷۰ بودم با اینکه ترازوی خونه مون درست نشون نمیده 

عزیزم کلا اصول وزنه رفتن چون خطا میده 

از استاد دانشگاهم که پرسیدم گفتن تا ۳ بار باید بری تا وزن واقعیتو نشون بده با یکی دو بار خطا داره

. زنــجیر شــده بـه پــزشکــے |. در سـوداے هنـر |. متاهل و متعهد 💙💍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عیب نداره بهش فکر نکن دیگه

عزیزم من دفعه اخری که وزنمو با ترازوی خونه مون چک کردم ۸ مهر بود و اون موقع ۶۹ کیلو بودم با اینکه ترازمون دقیق نیست به نظرت خیلی زیاده ۵ کیلو تو ۲ ماه؟؟

اگر بخوری نشایدم وزنه خرابه

وزنه داروخونه رو پرسیدم گفت درسته خودمم نگران بودم وزنمو چک کنم من امروزسرشیرو خوردم گفتم چون از شیر چند روز پیش بوده مثل مال بیرون نبوده شاید اونقدر چاق کننده نباشه اخه مال بیرون ممعلوم نیست چی میزنن زودم خراب میشه من خیلی وقت بود سرشیر نمیخوردم الان میگم غلط کردم خوردم