2777
2789

حداقل امید کنه دیگه اصلا تو زندگیتون ردش نمونه هست 

بعضیا مثل من بعد ازدواج و بچه تازه میفهمن با چ‌آشغا لی در افتادن 

الان فقط زجه میزنم و خدارو صدا میزنم 

دردناک ترین قسمتش اینجاست ک خیلی دوسش دارم 

هربار به دخترم نگاه میکنم اونو تو چشاش میبینم نمیتونم  حتی دوسش نداشته باشم 

انشاالله ک هیشکی درکم نکنه ولی اگه یکی باشه شرایطش مث مال من باشه میفهمه چی میگم و چی میکشم🥲💔😔

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
مشکلش چیه؟

نمیدونم واقعا نمیدونم

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب با خواستگارم بزای همیشه تموم کردیم خیلی دارم زجر میکشم

میگذره 🥲💔

خب شما انتخابت این بوده ادامه بودی وگرنه شما هم یه زمانی تو دوره نامزدی و شناخت بودی و بچه نداشتی می‌تونستی جدا بشی ولی انتخاب خودت این بوده که ادامه بدی

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

وا😐اگه مشکلی نداره چرا میگی زجر میکشماگه میگی مشکل داره و مشکلش به چشمت اومده باید بدونی قضیه چیه

فک کردم منظورت اینه ک اون مشکلش چیه گ‌اینجوری میکنه 

خودش دست به زن پیدا کرده 

مشروب خور شده  

بی محلی میکنه 

یجوری رفتار میکنه انگار تو زندگیش اضافه م

خب شما انتخابت این بوده ادامه بودی وگرنه شما هم یه زمانی تو دوره نامزدی و شناخت بودی و بچه نداشتی می ...

اون موقع ها خوب بود 

منظورم‌اینه خوشبحال شون ک قبل اینا چهره شونو میبینن

فک کردم منظورت اینه ک اون مشکلش چیه گ‌اینجوری میکنه خودش دست به زن پیدا کرده مشروب خور شده بی محلی ...

عزیزم جدایی و اینا به قول خودت برای دوستی و نامزدیه 

حتی برای عقد هم نیست چه برسه بعد از تشکیل خانواده و زندگی 

شما الان کاری که میتونی انجام بدی اینه که مشاوره بری اگه تونستی اونم ببر اگه نه خودت حتما برو اون درست نمیشه تو حداقل روح و روانت رو درست کن تا دومینو وار روی اونم تأثیر بزاره 

و اینکه اگه تونستی دوره های سواد رابطه هم شرکت کن 

باور کن بعضی زنا یجوری با سیاستن یه کسی که با همه شیطانه رو هم کاری میکنن حداقل با خودشون مثل فرشته رفتار کنن 

کسی رو میشناسم که به شدت خسیسه اما خانومش یجوری تربیت و عادتش داده ناخودآگاه که اون مرد برای خانومش خوب خرج میکنه 

یا یکی رو میشناسم که پاچه همه رو میگیره واقعا گند اخلاق با همه اما با یه نفر خاص و به خصوصی مثل کویینا رفتار میکنه 

اون موقع ها خوب بود منظورم‌اینه خوشبحال شون ک قبل اینا چهره شونو میبینن

مطمنن هر کسی یه جلوه کوچیک از خودش نشون میده ولی این ما که چشم هامون رو این موضوع های کوچیک می‌بندیم یا با جمله های که بریم خونه خودمون درست میشه یا اولش و...توجیه میکنیم مثلا عصبی بودن شاید یه موضوع کوچیک باشه ولی منطقی که نگاه کنی به موضوع شاید پشت سرش دست بزن نداشتن کنترل خشم و...خیلی مورد ها دیگه باشه و هست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️