2777
2789
عنوان

سلیاک

| مشاهده متن کامل بحث + 8747 بازدید | 51 پست
اوضاع مالی بد نیست...توی انجمن سلیاک هستم هر ماه ۳۰ هزار بن خرید واسه خرید محصولات بدون گلوتن میده

خب بن رو چه میکنی؟ رعایت کن دیگه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خب بن رو چه میکنی؟ رعایت کن دیگه...

میخرم ولی همون جور تو یخچال میمونن....

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخرم ولی همون جور تو یخچال میمونن....

عجببببببببببببببببببببب

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عجببببببببببببببببببببب

خب سخته بوی نون گرم ب مشامت برسه و نتونی بخوری....خودت که بهتر میدونی!

آن کسے کہ  قـلـبـت را نخواهد   شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
خب سخته بوی نون گرم ب مشامت برسه و نتونی بخوری....خودت که بهتر میدونی!

خیلی خیلی ممنونم ازت بخاطر همدردی....بخدا الان روحیم  برای گرفتن رژیم بیشتر شد...❤❤

خیلی خیلی ممنونم ازت بخاطر همدردی....بخدا الان روحیم  برای گرفتن رژیم بیشتر شد...❤❤

خدا رو شکر... ببخشید خودم روحیه خوبی ندارم... به خصوص امشب که دلم عجیب شکسته... وگرنه بیشتر باهات همدردی و همدلی می کردم.

خودم واقعا حالم بده هم روحی و هم جسمی...

ولی جوونی. قدر سلامتی و تندرستی خودت رو بدون. من ندونستم.35 سالمه. داغون کردم خودم رو در حالیکه ذاتا و ژنتیکی آدم سالمی بودم. خودم رو به فنا دادم. ادم تو 18 سالگی تا نزدیک سی سالگی به قدددددری انرژی و نیرو داره که باورش نمیشه یک روزی هم برسه که کم بیاره و توان نداشته باشه... ولی اون روز می رسه!

هر چقدر به جسمت بیشتر احترام بذاری اون روز دیرتر می رسه.

تو رو به خدا قدر خودت رو بدون. سلیاک اگر رعایت نکنی بیماری بسیار خطرناکیه. و اما اگر رعایت کنی دقیقا مثل یک آدم عادی هستی...

هیچ مشکلی نداری به جز محدودیت غذایی... خدا بزرگه... ایشالا همه مون از جانب خدا شفا بگیریم. برای روح و جسم منم خیلی دعا کن.

خدا رو شکر... ببخشید خودم روحیه خوبی ندارم... به خصوص امشب که دلم عجیب شکسته... وگرنه بیشتر باهات هم ...

ممنونم ازت آبجی گلم❤💕....از ایزدمنان تمنای شفای تمامی مریضان رو دارم و به خصوص بیماران سلیاکی...ان شا الله همیشه تو زندگیت موفق و سربلند باشی...

چیشد باردار شدی؟

سلام عزیزم آره الان پسرم  دوسالشه 

خداروشکر  خدا حفظش کنه برات برای منم دعا کن خواهر

ان شا الله همین زودیا دامنت سبز بشه 

ان شا الله همین زودیا دامنت سبز بشه 

خوبی گلم امیدوارم همیشه تنت سالم باشه 

شما هنوز رژیم رعایت نمیکنی درجه تی تی جی برا شما چقدره علایمت چیه 

ممنون میشم جواب بدی

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...