2777
2789
عنوان

اونی که مخالف خانمـ های سایته

335 بازدید | 49 پست

اون دسته از عزیزانی که میگن ازدواج حضوری باشه و نمیدونمـ مجازی فلان و ... یادشون باشه که خودشونمـ از اهالی سایتن.

ازدواج همـ بی شباهت به بیزنس نیست . بد برداشت نشه.

خیلیا مجازی فعالیت مالی و اقتصادی دارن اوضاع درامدشون بیشتر از ی سری فعالیت های غیر مجازی هست.

خیلیامـ مجازی آشنا شدن و ازدواج کردن . در زندگیشونمـ موفقن و ازش راضین.

نظر شما در این مورد چیه!.

کاربر آقا

نظر من اینه من آدمایی که ۱۶ ،۱۷ ساله رو در رو باهاشون زندگی کردم رو هنوز درست نشناختم و رفتار ها و دروغ های آدما تشخیصش سخته بنابراین من مخالفم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶ صبح هنوز ویندوزا بالا نیومده سوال فلسفی میپرسی

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

ازدواجه دیگه یهو از یجا میزنه بیرون 

ولی بستر آشنایی مجازی در حال حاضر پر چالشه و قابل اعتماد نی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔