2777
2789
عنوان

اونی که مخالف خانمـ های سایته

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 49 پست
نه من از کجا بدونم قدرت و نیت تو چیه چه کارایی ازت بر میاد خرم مگه خودمو تو موقعیت ناشناس و پرخطر بذ ...

پس مشخصه که نسبت به اطرافیان دید زیاد جالبی ندارین. 

فقط به خودتون .🌸

کاربر آقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس مشخصه که نسبت به اطرافیان دید زیاد جالبی ندارین. فقط به خودتون .🌸

تو الان مطمئنی من قاتل زنجیره ای نیستم؟

اعتماد به بقیه اصلا  خوب نیست. 

حالا دیگه چ برسه مجازی

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

پس مشخصه که نسبت به اطرافیان دید زیاد جالبی ندارین. فقط به خودتون .🌸

عاااره به خودم و خانواده و نزدیکانم نه غریبه هایی که نمیشناسم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نه من از کجا بدونم قدرت و نیت تو چیه چه کارایی ازت بر میاد خرم مگه خودمو تو موقعیت ناشناس و پرخطر بذ ...

فرض کنید ی ادمـ باشخصیت تو‌ مجازی از شما خواستگاری کنه . یکی دیگه سعی کنه در موردتون‌نظرشو عوض کنه. قبول دارین؟!

کاربر آقا

بنظرم زیربنای آشنایی ممکنه هرجایی گذاشته بشه!

بلاخره باید آشنایی صورت بگیره 

الان نمیشه گفت چون ت مجازی آشنا شدن قابل اعتماد نیستن دیگ مجازی همگانی شده 

فقد تایم زیادی بعدش باید بزارن برای شناخت همدیگه 

ملاقات های زیاد صحبت های زیاد 

آشنایی خانواده ها و نوع فرهنگ عقاید و سبک زندگی

نامهربون

مورد سوم چیه؟

حس میکنم شما تو یه دنیای دیگه ای کلا

مجازی مورد سومه

مورد اول الان اشنا شدن دو نفر هر جایی در دنیای واقعیه مثل دانشگاه ، سرکار و محیطای دیگه

مورد دوم سنتی طور برا کسایی که اهل دوستی و اشنایی قبل ازدواج نیستن یا به هر حال کیس مد نظرشون پیدا نشده

مورد سوم مجازیه 

حس میکنم شما تو یه دنیای دیگه ای کلامجازی مورد سومهمورد اول الان اشنا شدن دو نفر هر جایی در دنیای وا ...

دیگه الآن اگه بخواهیم تقسیم‌بندی کنیم دو‌مورد اول سنتی و مورد سوم البته از دید شما در واقع گزینه ی دوم هست.

کاربر آقا

فرض کنید ی ادمـ باشخصیت تو‌ مجازی از شما خواستگاری کنه . یکی دیگه سعی کنه در موردتون‌نظرشو عوض کنه. ...

من کجا زارتی تشخیص بدم خواستگار مجازیم باشخصیته آخه 

وقتی تو مجازی فرصت دفاع و شناخت کافی نیست اون یکی دیگه ای که بخواد منو تخریب کنه راحت تر اینکارو میکنه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دیگه الآن اگه بخواهیم تقسیم‌بندی کنیم دو‌مورد اول سنتی و مورد سوم البته از دید شما در واقع گزینه ی د ...

مورد اول سنتیه؟؟ کسایی که چندسال دوستن بعد ازدواج میکنن باهم کجاش سنتیه😂

سنتی برات اشتباه تعریف شده 

من کجا زارتی تشخیص بدم خواستگار مجازیم باشخصیته آخه وقتی تو مجازی فرصت دفاع و شناخت کافی نیست اون یک ...

اصلا اونایی که تو مجازی میان جلو هیچوقت شخصیت واقعی خودشونو نشون نمیدن 

اینو خیلی دیدم 

ادمای ضداجتماعی