عسلی95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 733 عنوان کراتینه مو... 318 بازدید | 22 پست سلام دوستان.من موهام یه مقدار ریزش داره و حالت داره،بهم کراتینه رو پیشنهاد دادن.ولی من اصلا اطلاعاتی راجب کراتینه مو ندارم.میشه راهنماییم کنید؟ یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم. 1396/09/11 | 18:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلی95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 733 کراتینه کنم موهام دیگه نمیریزه؟صاف میشه مثل ریبادینگ؟هزینه اش چقد؟من موهام تا وسط کمرم. یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.
عسلی95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 733 دوست همسرم تو کار لوازم آرایش و بهداشتیه.گفته مواد کراتینه میارم آمریکایی اصل،یکو نیم میلیون.ولی من چون فعلا تصمیمم قطعی نیست و اطلاعاتی ندارم سفارش ندادم. یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.
عسلی95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 733 لخت فکر نکنم بشه ینی فقط احیا کنندست؟ یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.
toranj_34 عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 755 کراتینه مو من انجام دادم موهام میریزه البته مال پارسال بوده ولی در کل ریزش مو پیدا کردم ، الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین
عسلی95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 733 کراتینه مو من انجام دادم موهام میریزه البته مال پارسال بوده ولی در کل ریزش مو پیدا کردم ، واقعا😟😟😟ینی ممکنه منم انجام بدم و ریزشش بدتر بشه؟ یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.
مریممممممممم عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 1501 من خیلی اطلاعاتی ندارم فقط دوستم موهاش یکم فر بود رفت کراتینه کرد موهاش صاف شدن اما لخت نه بعدم موهاشو فشن پسرونه کوتاه کرد درکل زیبا شده بود
toranj_34 عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 755 دوست همسرم تو کار لوازم آرایش و بهداشتیه. گفته مواد کراتینه میارم آمریکایی اصل،یکو نیم میلیون.ولی م ... منم همین انجام دادم حدود هشتصد شد خیلی صاف و لخت شد بعدش ی شامپو و سرم مخصوص خودش باید حتما استفاده کنی الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین
عسلی95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 733 من خیلی اطلاعاتی ندارم فقط دوستم موهاش یکم فر بود رفت کراتینه کرد موهاش صاف شدن اما لخت نه بعدم موها ... پس مثل صافی ژاپنی نمیشه.مرسی عزیزم. یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.
toranj_34 عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 755 واقعا😟😟😟 ینی ممکنه منم انجام بدم و ریزشش بدتر بشه؟ خب عزیزم شما خودت ریزش داری،،،من ریزش نداشتم در کل خودم تحقیق کردم مواد صافی ریزش میاره ولی خب یکی زیاد یکی کمبعدی ک زدم ریزش شد ک قرص زینک پلاس گف بخور الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین
عسلی95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 733 منم همین انجام دادم حدود هشتصد شد خیلی صاف و لخت شد بعدش ی شامپو و سرم مخصوص خودش باید حتما استفاده ... خیلی گرون میشه ولی اگه خوب باشه ارزش داره.پس مراقبت شدید نیاز داره😄 یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.
مریممممممممم عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 1501 پس مثل صافی ژاپنی نمیشه.مرسی عزیزم. نه اونجور نشده بود دوستم البته ممکنه شما بشه به نظرم شب که سایت شلوغ تر شد بازم سوالتونو بپرسین دوستان راهنمایی میکنن😊
عسلی95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 733 خب عزیزم شما خودت ریزش داری،،،من ریزش نداشتم در کل خودم تحقیق کردم مواد صافی ریزش میاره ... پس کلا باید قیدشو بزنم همین چهار تا شویدم میریزه بیچاره میشم😂😂 یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.
عسلی95 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 733 نه اونجور نشده بود دوستم البته ممکنه شما بشه به نظرم شب که سایت شلوغ تر شد بازم سوالتونو بپرسین دوست ... حتما عزیزم.ممنون ک وقت گذاشتی😘 یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.