2777
2789
عنوان

کراتینه مو...

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 22 پست
پس کلا باید قیدشو بزنم همین چهار تا شویدم میریزه بیچاره میشم😂😂

منم الان پشیمون شدم شوهرم میگ موهای خودت بهتر بود خیلی هزینه کردم ولی دیگ عیبی نداره😃

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هیچی بهتر از اب برنج نیست،من موهامو واسه عید امسال فر کردم هم موهام سوخت هم عین چوب شد هم ریزش زیاد شد، الان چند ماهه وقتی برنج درست میکنم تو ابش نمک نمیریزم،  وقتی میخام ابکش کنم ی قابلمه میذارم زیر ابکش،  بعد ابی ک ریخته تو قابلمه رو میذارم یکم دیگه بجوشه ک ژله ای بشه، وقتی سرد شد تو حموم 20 دقیقه میذارم رو موهام 

اول شامپو بعد 20 مین ماسک برنج

اوایلش چون موها واقعا نیاز بهش دارن خیلی جذب مو میشه، و وقتی بعد 20 دقیقه ابکشی کردین احساس میکنید ک موهاتون خشک تر شده، بنایراین بعد از ماسک برنج حتما نرم کننده فقط ب ساقه مو بزنید،  به سرعت تاثیرش رو خواهید دید هم موها رو نرم و احیا میکنه هم ریزش رو قطع میکنه 

من الان موهام شده مثل ابریشم و خیلی خوشحالم

خدایا مرسی
منم الان پشیمون شدم شوهرم میگ موهای خودت بهتر بود خیلی هزینه کردم ولی دیگ عیبی نداره😃

اشکال نداره تجربه شد برات😄😄🙈و ممنون ک تجربتو در اختیار منم گذاشتی

یاد گرفتم تو زندگیم حتی ب صدای قلبمم اعتماد نکنم.
سلام هیچی بهتر از اب برنج نیست،من موهامو واسه عید امسال فر کردم هم موهام سوخت هم عین چوب شد هم ریزش ...

وااااااااااای چه عاااالی.من از همین امشب اینو شروع میکنم.

خیییلی خیلی ممنون عزیزدلم لطف کردی .

وااااااااااای چه عاااالی.من از همین امشب اینو شروع میکنم. خیییلی خیلی ممنون عزیزدلم لطف کردی .

اب برنج بدون نمک حتما، اول با شامپو بشور بعد ماسک برنج بزن،20 مین بمونه، بعد نرم کننده

خدایا مرسی
اب برنج بدون نمک حتما، اول با شامپو بشور بعد ماسک برنج بزن،20 مین بمونه، بعد نرم کننده

باشه همینکارو میکنم گلم ممنون

کراتینه منم می خوام بکنم 

کراتینه سرد

ولی واقعا فک نمی کنم فایده ای برای ریزش مو داشته باشه

چه بسا که بیشترم بکنه

فقط خیلیییی خوشگله

و تا جایی که من دیدمو شنیدم همه برای زیبایی ظاهری این کارو انجام میدن 

حتی مویی که از دکلره سوخته ظاهری بهتر میشه فقط