2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید

242 بازدید | 21 پست

من 5 ماهه نامزد کردم با پسر عمم.قبلا هیچ احساسی بهش نداشتم.اخه کلی با معیار هایی که من داشتم فرق میکرد.گفتم عاشقش میشم ولی  تا الان احساسم  بهش فرق نکرده.قبلا خانواده خوبی به نظر میرسیدن ولی از وقتی واردشون شدم میبینم که از هر نظر خیلی متفاوتیم.همیشه میگن دستمون خالیه و نداریم.یا خیلی مادر شوهرم و خواهر شوهرم تو کارام دخالت میکنن.برادر شوهرم المانه .فکر میکردم که ما هم ازدواج کنیم میریم پیش اونا .که الان نامزدم میگه من تا 10 سال قصد رفتن ندارم.یا اوایل اشنایی میگفت که تو بهترین جای تهران میریم ولی الان میگه باید بریم پیش خانوادم.در حالی که اصلا دلم نمیخواد برم .نمیدونم چیکار کنم .خیلی ازییت میشم .مادر شوهرم فقط میخواد خودش برام تصمیم بگیره .

من خانوادم خیلی از اونا سر ترن از هر لحاض تو بهترین شرایط زندگی کردم الان برام سخته واقعا

اینکه خونه پدریت خوب یابد بوده .. باخونه همسرفرق داره یکم توقعاتت رو کم کن .. همه چی اوکی میشه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه انقدر با معیارهات فاصله داره و تازه علاقه هم نداری بهش چرا جواب مثبت دادی آخه 

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 
بخاطرپول وجایگاه  باهاش ازدواج کردی؟

ن اصلا .شرايط و جايگاه من از اون بهتر بود.كار كه نداره.خونه و ماشين هم نداره .متكي به پدرشه.فقط به خاطر اين كه مادرم ميگفت پسر خوبيه باهاش ازدواج كردم

اگه انقدر با معیارهات فاصله داره و تازه علاقه هم نداری بهش چرا جواب مثبت دادی آخه 

چون مادرم خيلي دوسش داشت و ميگفت پسر خوبيه.و نميدونستم كه انقدر متفاوتيم از هر لحاض

اینکه خونه پدریت خوب یابد بوده .. باخونه همسرفرق داره یکم توقعاتت رو کم کن .. همه چی اوکی میشه

ما رسم مون اينه كه كل جهاز رو دختر بگيره و توقع هر كيسه كه  در اين مقابل همسرش كار داشته باشه حد اقل  يا خونه يا ماشين داشته باشه  .اوايل ميگفت جدا زندگي كنيم ولي الان ميگه فقط با خانواده .حرفايي كه قبلا ميزد با الان كلي فرق داره

چون مادرم خيلي دوسش داشت و ميگفت پسر خوبيه.و نميدونستم كه انقدر متفاوتيم از هر لحاض

ای بابا 😔 حالا میخوای چیکار کنی اگه میخوای ادامه بدی شرایط رو درست کن و تلاشت رو بکن ولی اگه میخوای بعد عروسی همش تودل خودت بگی من اینو نمیخواستم و دوستش ندارم تا آخر زندگیت عذاب میکشی تا نرفتی زیر یه سقف فکراتو بکن پیش یه مشاور خوب هم برو 

ایشالا خوشبخت باشی 🌹🌹

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 
ای بابا 😔 حالا میخوای چیکار کنی اگه میخوای ادامه بدی شرایط رو درست کن و تلاشت رو بکن ولی اگه میخوای ...

نميدونم واقعا چيكارش كنم.برادر و پدرم مخالف بودن چون اخلاق تندي دارن همشون .خيلي پشيمونم .😔😔😔😔نميدونم چه جوري بايد شرايط رو درست كنم😭

نميدونم واقعا چيكارش كنم.برادر و پدرم مخالف بودن چون اخلاق تندي دارن همشون .خيلي پشيمونم .😔😔😔😔نم ...

حتما برو پیش مشاور 

اخه اینجوری که میگی اصلا نکات مثبتی داره؟؟؟

حتما برو پیش مشاور  اخه اینجوری که میگی اصلا نکات مثبتی داره؟؟؟

نظر من رو بخواي ن 

من مرد قد بلند دوست داشتم ولي كلا ٥سانت بلند تر از منه.

و........

تنها معيار خوبش اينه كه ميگه دوستم داره ولي بعضي اوقات حس ميكنم كسي ديگه رو دوست داشته يا داره .و به خاطر پول پدرم ازدواج كرده باهام 

نظر من رو بخواي ن  من مرد قد بلند دوست داشتم ولي كلا ٥سانت بلند تر از منه. و........ تنها مع ...

😐 تازه تو دوست داشتنشم شک داری ؟؟ 

لطفا یکم بیشتر فکر کن