2777
2789

درسته از روی دلسوزیه ولی واقعا هرکی بهتر میتونه برا زندگی خودش تصمیم بگیره ،

همسر من اعتیاد داره و من یک ماه دیگ میشم ۲۴ساله و نزدیک ۸ساله ک ازدواج کردم امروز خاله م زنگ زده ک تو میخوای طلاق بگیری از شوهرت ؟گفتم چطو مگ ؟گفت بس چرا بچه نمیاری میخوای یائسه بشی دیگ بچه دار نشی و...

منم گفتم سی سالگی ب بعد میخوام بچه بیارم 

ب مامانمم گفته بوده زهرا یبار تصمیمش رو بگیره اگ میخواد با این ادم بمونه بچه بیاره اگ نمیخواد ک طلاقشو بگیره 😞

بنظرم راس میگه ولی ب این راحتیا نمیتونم تصمیم بگیرم ب بچه ک ی درصدم فک نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاله شما عقل نداره 

چطور بهت پیشنهاد بچه دار شدن میده وقتی همسرت درگیر اعتیاد است؟

شما هم یه فکر جدی برای حل این مشکل بکن

نمیشه که صبر کنی تا سی سالگی و همسرت همچنان معتاد باشه و اعتیادش بیشتر شده باشه و تازه بخوای یه بچه هم بیاری وسط این وضع نابه سامان 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خاله ات چرا باید بدونه همسرت اعتیاد داره و قصد جدایی داری

بدترین مشکلاتت رو به بقیه نگو 

گند میزنن به زندگیت 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خاله شما عقل نداره چطور بهت پیشنهاد بچه دار شدن میده وقتی همسرت درگیر اعتیاد است؟شما هم یه فکر جدی ب ...

ن در کل من دوس ندارم بچه بیارم حالا حالا ها

،جالب اینه خاله م شوهرش اعتیاد داشته چند سال پیش با ی بچه جداشده زن دوم ی پیرمرد شده ،بعد ب من داره نصیحت میکنه 

جدیدا خاله ها از عمه ها بدتر شدن!

یکیشون دهان من آسفالت کرده کی میری سرکار کی میای حقوقت چه قدره کی شوهر میکنی چه قدر هرماه خرج میکنی ماشینت چند خریدی خونه مجردی خوب نیست داشته باشی

یکیشون دهان من آسفالت کرده کی میری سرکار کی میای حقوقت چه قدره کی شوهر میکنی چه قدر هرماه خرج میکنی ...

خیلی رو مخن خواهر منم همینه...

والا از صدتا غریبه بدترن

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی