2777
2789
عنوان

مادرشوهر سرخود چیکار کنم

910 بازدید | 34 پست

ما با مادرشوهر اینا تو یه ساختمونیم من میرم خونه مامانم آخر هفته ها شهر دیگه مادرشوهرم میاد پایین خونم مربا برمی‌داره قرمه سبزی لوبیا سبز همه چیم کم شده ۵ ماهه عروسی کردم مامانم ۱۰ تا قرمه سبزی گذاشته بودم الان دیدم ۲ تا مونده فقط ۱ بار قرمه گذاشتم لوبیا سبزم کوکو سبزیم همه کم شده چیکار کنم با خانواده سرخود خوشم نمیاد بدون اجازه من نیستم میان یخچالمو باز میکنن شما باشین چیکار میکنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خیلی محترمانه برو بگو شما برداشتین گفت اره بگو خوشحال میشم اگه دفعه بعد چیزی لازم داشتید قبلش بهم اطلاع بدید

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

چه مهربونی که بهش لقب سرخود میدی😐 ما به این آدما میگیم دزد عزیزم کارش هم دزدی هست وقتی بدون اطلاع و ...

گلم تو یه ساختمونیم چجوری درو قفل کنم شوهر میره بالا هی میاد منم نیستم میرم خونه مامانم شهر دیگه میان برمیدارن 

کلید ندارن تو یه ساختمونیم شوهرم میره بالا میاد در بازه

در رو همیشه قفل کنین 

ماهم تو یه ساختمون بودیم از روز اول تا الان بعد از هر رفت و آمدی در قفل میشه

من خونه هم که باشم در قفل میکنم 

خونه شون هم که میرفتم در قفل میکردم 

برا شوهر و بچه هامم شده عادت که در همیشه باید قفل باشه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

گلم تو یه ساختمونیم چجوری درو قفل کنم شوهر میره بالا هی میاد منم نیستم میرم خونه مامانم شهر دیگه میا ...

یبار محکم بگو بار اخر باشه میان تو خونه زمدگیم وگرنه همینکارو باخودتون میکنم

خب به شوهرت بگو بهش تذکربده،البته اگ شوهرت بچه ننه نیس،باشوهربچه ننه پیرمیشی

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..