2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 26 پست
چرا عذاب میکشی من خاطرخواه سابق همسرمم دیدم به کتفمم نبود گذشته اسم رو خودش گذشته مهم الان که انتخاب ...

از بس فکرم درگیر میشه شبا کابوس میبینم که دختره دست شوهرمو میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا میاد خونم از قصد چایی میریزن رو فرشام

حالا مادرشوهر منو نگاه با جاریم

منو جاریا هام خونشون بودیم جاریم بچش مریضه پوشکشو باز کرد خواست بچشو تو حموم بشوره نذاشت گفت ببر تو حیاط اونم تو این هوای سرد دسشویی بیرونه.. 

جاریم رفت خونه خودش بچشو شست و اومد😑😑

شوهرم مهمه اون چکار میکنه اصلا نگاش میکنه؟ برو بشین کنار شوهرت تو بغلش هی تو گوشی بهش یه چیزی بگو و ...

شوهرم قسم میخوره میگه بخدا که من اصن اون برام مهم نیس تو رو دوستت دارم ولی از دختره بدم اومد حالم بهم میخوره میبینمش عذاب میکشم😭

بخدا میاد خونم از قصد چایی میریزن رو فرشام

خب عزیزم  چون حرص خوردنت رو نشونشون میدی اینکارو میکنن 

دعوت کن بگو خواهرشم بیاره چایی ریخت بچه اش اذیت کرد هرچی صبر کن محل نده بعد بگو اتفاقا میخاستم فرشمو بدم بشورن بعد این مهمونی 

با سیاست باهاش حرف بزن اصلن هم جلوی اون حرص نخور که خوشحال بشه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

خب عزیزم چون حرص خوردنت رو نشونشون میدی اینکارو میکنن دعوت کن بگو خواهرشم بیاره چایی ریخت بچه اش اذ ...

همیشه میخام نشون ندم اما نمدونم چرا میبینمشون بهم میریزم

از بس فکرم درگیر میشه شبا کابوس میبینم که دختره دست شوهرمو میگیره

بیکاری دختر الکی خودت عذاب میدی من حالا طرف هی اسم همسرم ورد زبونش بود هیچ دم به دیقه می گفت برات چایی بیارم برات سیب پوست بکنم اصلا برام مهم نبود چون من زنش بودم اگه اون میخواست نمیومد سراغ من پس بیشتر بفکر این باش مقابلش خوش پوش و بشاش باشی و بگی بخندی مخصوصا باشوهرت تا حساب کار دستش بیاد

همیشه میخام نشون ندم اما نمدونم چرا میبینمشون بهم میریزم

خب همین که حرصتو میبینه دلش میخاد بیشتر اذیت کنه 

خودتو بزن به اون راه 

بحثو عوض کن 

اهمیت نده 

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

بیکاری دختر الکی خودت عذاب میدی من حالا طرف هی اسم همسرم ورد زبونش بود هیچ دم به دیقه می گفت برات چا ...

اتفاقا رابطم با شوهرم خوبه تا چشم منو دور میبینه خواهرشو میفرسته بره با شوهرم حرف بزنه

شوهرم قسم میخوره میگه بخدا که من اصن اون برام مهم نیس تو رو دوستت دارم ولی از دختره بدم اومد حالم به ...

شوهرت باید با اون و خداهر‌ خیلی سرد برخورد کنه مثلا جواب سلام نده اگه خیلی پرو بودن  و گفتن به رو آوردن بگه سلم همسن نه بخنده نه وقتی حرف میزنن نگاه کنه با گوشی مشغول بشه یا مثلا تو مهمونیا جا مخصوص برای تو کنارش بزاره و بلند بگه فلان جان بیا اینجا و.... 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️